Akril prah IBD intenzivno beli 21g

22,00 KM
Osnovna cijena: 22,00 KM
Prodajna cijena: 22,00 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 04848
Code 0 4 8 4 8 IBD Akril prah 21g - INTENZIVNO BELI Akrili Američke kompanije IBD su dizajnirani za različitu primenu, superiorno prijanjanje i lako održavanje. IBD akrili se sastoje iz mešavine polimera koji stvaraju stabilnost, potrebnu za rad na raznim temperaturama, i kontrolu potrebnu za samonivelisanje. Ova formulacija takođe daje akrilu fleksibilnost, snagu i izdržljivost, sprečavajući pucanje. Stabilnost boje eliminiše stvaranje mehurića i žutenje. Kombinacija Akril praha i Grip monomera je stabilna hemijska reakcija, na koju ne utiču varijacije u temperaturi koje izazivaju kristalizaciju. UPOTREBA: IBD Akril prah se kombinuje sa Grip monomerom za jake, lepe nokte. IBD procedura nanošenja podrazumeva metodu pritiska i povlačenja, što omogućuje potpunu kontrolu nad proizvodom.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM
Code 0 4 8 4 8

IBD Akril prah 21g - INTENZIVNO BELI

Akrili Američke kompanije IBD su dizajnirani za različitu primenu, superiorno prijanjanje i lako održavanje.

IBD akrili se sastoje iz mešavine polimera koji stvaraju stabilnost, potrebnu za rad na raznim temperaturama, i kontrolu potrebnu za samonivelisanje. Ova formulacija takođe daje akrilu fleksibilnost, snagu i izdržljivost, sprečavajući pucanje. Stabilnost boje eliminiše stvaranje mehurića i žutenje. Kombinacija Akril praha i Grip monomera je stabilna hemijska reakcija, na koju ne utiču varijacije u temperaturi koje izazivaju kristalizaciju.

UPOTREBA: IBD Akril prah se kombinuje sa Grip monomerom za jake, lepe nokte. IBD procedura nanošenja podrazumeva metodu pritiska i povlačenja, što omogućuje potpunu kontrolu nad proizvodom.