Gel za nadogradnju noktiju gradivni IBD beli 14g

32,00 KM
Osnovna cijena: 32,00 KM
Prodajna cijena: 32,00 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 04784
Code 0 4 7 8 4 IBD beli gradivni gel za nadogradnju noktiju 14g Gelovi Američke kompanije IBD su formulisani od strane iskusnih hemičara, koje dalje usavršavaju timovi vrhunskih profesionalaca i edukatora. Svi IBD gelovi su slični po hemijskom sastavu i sadrže oligomer, akrilni ester monomer, foto-inicijatore i pigmente. IBD gradivni gelovi su gelovi guste strukture. Sadrže silicijum-dioksid, koji omogućava izlivanje noktiju, lakši rad i kontrolu nad gelom. IBD gradivni gelovi su samonivelišući i ne zahtevaju puno turpijanja. Unapređeni oligomeri omogućavaju potrebno nivelisanje i visoki sjaj. IBD koristi specijalne formule akrilnih oligomera, pomoću kojih se ostvaruje bolje povezivanje gela sa površinom nokta. Gelovi su antialergijski, bez formaldehida i toluena. Ne žute, jer ne sadrže veliki procenat fotoinicijatora. UPOTREBA: nadogradnja noktiju, izlivanje prirodnih noktiju, korekcija veštačkih noktiju i ojačanje prirodnih noktiju. VREME SUŠENJA U UV LAMPI: 3 minute
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 5,00 KM
Code 0 4 7 8 4

IBD beli gradivni gel za nadogradnju noktiju 14g

Gelovi Američke kompanije IBD su formulisani od strane iskusnih hemičara, koje dalje usavršavaju timovi vrhunskih profesionalaca i edukatora. Svi IBD gelovi su slični po hemijskom sastavu i sadrže oligomer, akrilni ester monomer, foto-inicijatore i pigmente.

IBD gradivni gelovi su gelovi guste strukture. Sadrže silicijum-dioksid, koji omogućava izlivanje noktiju, lakši rad i kontrolu nad gelom. IBD gradivni gelovi su samonivelišući i ne zahtevaju puno turpijanja. Unapređeni oligomeri omogućavaju potrebno nivelisanje i visoki sjaj. IBD koristi specijalne formule akrilnih oligomera, pomoću kojih se ostvaruje bolje povezivanje gela sa površinom nokta. Gelovi su antialergijski, bez formaldehida i toluena. Ne žute, jer ne sadrže veliki procenat fotoinicijatora.

UPOTREBA: nadogradnja noktiju, izlivanje prirodnih noktiju, korekcija veštačkih noktiju i ojačanje prirodnih noktiju.

VREME SUŠENJA U UV LAMPI: 3 minute