Završni visoki sjaj za nokte IBD 236g

153,00 KM
Osnovna cijena: 153,00 KM
Prodajna cijena: 153,00 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 14595
Code 1 4 5 9 5 IBD Intense Seal - završni visoki sjaj 236 g Intense Seal je trajni visoki sjaj za nokte, koji eliminiše potrebu za čišćenjem i poliranjem. Lako nanošenje pomoću četkice će očistiti svaku lepljivu površinu. Optički posvetljivači naglašavaju pink i bele nijanse, kao i bilo koji color gel. Intense Seal ne žuti i može se koristiti na bilo kojoj veštačkoj površini. UPOTREBA: nakon što se nokti obrade turpijom granulacije 180/180, manikir četkicom očistiti površinu nokta. Prebrisati nokat Cleanser Plus-om i naneti Intense Seal poput laka. Sušiti 3 minuta u UV lampi. Može se koristiti za zaštitu gela u boji. VREME SUŠENJA U UV LAMPI: 3 minute
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 0,00 KM
Code 1 4 5 9 5

IBD Intense Seal - završni visoki sjaj 236 g

Intense Seal je trajni visoki sjaj za nokte, koji eliminiše potrebu za čišćenjem i poliranjem. Lako nanošenje pomoću četkice će očistiti svaku lepljivu površinu. Optički posvetljivači naglašavaju pink i bele nijanse, kao i bilo koji color gel. Intense Seal ne žuti i može se koristiti na bilo kojoj veštačkoj površini.

UPOTREBA: nakon što se nokti obrade turpijom granulacije 180/180, manikir četkicom očistiti površinu nokta. Prebrisati nokat Cleanser Plus-om i naneti  Intense Seal poput laka. Sušiti 3 minuta u UV lampi. Može se koristiti za zaštitu gela u boji.

VREME SUŠENJA U UV LAMPI: 3 minute