Šampon za kosu MODA 3785ml - JABUKA

30,00 KM
Osnovna cijena: 30,00 KM
Prodajna cijena: 30,00 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 13764
Code 1 3 7 6 4 Šampon za kosu JABUKA - 3785ml Šampon iz Chemco Moda profesionalne kolekcije za negu kose je na bazi potpuno prirodnih sastojaka, specijalno formulisan da brzo i efikasno uklanja nečistoće, dok neguje svaki tip kose. Šampon je namenjen za svakodnevnu upotrebu, pre ili posle bilo kog tretmana u salonu. Šampon je obogaćen prirodnim esencijalnim uljima i proteinima (keratin), a posebna formula sa antibakterijskim svojstvima čini kosu čistom i zdravom. Šampon ubrzava oporavak kose, održavajući je vitalnom, sjajnom, mekom i lakom za oblikovanje. Nakon svake upotrebe kosa je sjajnija i zdravija, a za najbolje rezultate preporučuje se primena regeneratora iz Chemco Moda kolekcije. UPOTREBA: naneti na mokru kosu i lagano umasirati od korena ka vrhovima kose. Ostaviti da deluje 1-2 minuta i isprati odgovarajućom količinom vode.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM
Code13764

Šampon za kosu JABUKA - 3785ml

Šampon izChemco Moda profesionalne kolekcije za negu koseje na bazi potpuno prirodnih sastojaka, specijalno formulisan da brzo i efikasno uklanja nečistoće, dok neguje svaki tip kose. Šampon je namenjenza svakodnevnu upotrebu, pre ili posle bilo kog tretmana u salonu.

Šampon je obogaćen prirodnim esencijalnim uljima i proteinima (keratin), a posebna formula sa antibakterijskim svojstvima čini kosu čistom i zdravom. Šamponubrzava oporavak kose, održavajući je vitalnom, sjajnom, mekom i lakom za oblikovanje. Nakon svake upotrebe kosa je sjajnija i zdravija, a za najbolje rezultate preporučuje se primena regeneratora izChemco Modakolekcije.

UPOTREBA: naneti na mokru kosu i lagano umasirati od korena ka vrhovima kose. Ostaviti da deluje 1-2 minuta i isprati odgovarajućom količinom vode.