Set za volumen kose Eprouvage

111,00 KM
Osnovna cijena: 111,00 KM
Prodajna cijena: 111,00 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 23569
Code 2 3 5 6 9 Set za volumen kose Eprouvage Eprouvage set za volumen kose, koji sadrži četku za lakše raščešljavanje kose i stimulaciju kože glave, serum za negu kože glave (59ml), šampon za volumen kose (249ml) i balzam za volumen kose (249ml). UPOTREBA: Šampon - naneti na mokru kosu i laganim pokretima umasirati tako da budu prekrivene sve regije kose i kože glave. Nakon toga, temeljno isprati. Balzam - naneti na čistu, mokru kosu, počevši od krajeva ka korenu. Ostaviti da deluje 1-2 minuta, potom isprati. Serum - naneti na čistu kosu prosušenu peškirom. Razdvojiti kosu u sekcije i kapaljkom naneti serum direktno u kožu glave. Ponoviti dok koža glave nije u potpunosti prekrivena. Nežno umasirati i ravnomerno rasporediti proizvod.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 0,00 KM
Code23569

Set za volumen kose Eprouvage

Eprouvage set za volumen kose, koji sadrži četku za lakše raščešljavanje kose i stimulaciju kože glave,  serum za negu kože glave (59ml), šampon za volumen kose (249ml) i balzam za volumen kose(249ml)

UPOTREBA:

Šampon - naneti na mokru kosu i laganim pokretima umasirati tako da budu prekrivene sve regije kose i kože glave. Nakon toga, temeljno isprati.
Balzam - naneti na čistu, mokru kosu, počevši od krajeva ka korenu. Ostaviti da deluje 1-2 minuta, potom isprati.

Serum - naneti na čistu kosu prosušenu peškirom. Razdvojiti kosu u sekcije i kapaljkom naneti serum direktno u kožu glave. Ponoviti dok koža glave nije u potpunosti prekrivena. Nežno umasirati i ravnomerno rasporediti proizvod.