Regenerator u boji COLOUR REVIVE 225ml Kesten

31,00 KM
Osnovna cijena: 31,00 KM
Prodajna cijena: 31,00 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 20344
Code 2 0 3 4 4 Colour Revive regenerator u boji / 225 ml WARM CHESTNUT 503 Hranljivi regenerator za osvežavanje boje između dva farbanja. Regenerator sadrži ekstrakt ulja avokada i vitamine A i E, koji dubinski prodiru i hidriraju strukturu dlake. Proizvod je bez amonijaka i hidrogena. Upotreba: na prethodno opranu i vlažnu kosu, zaštitnim rukavicama naneti odgovarajuću količinu proizvoda. Nakon nanošenja regeneratora, češljem proći kroz kosu i ravnomerno ga rasporediti po kosi. Ostaviti da deluje 3-10 minuta, u zavisnosti od željenog efekta i nakon toga temeljno isprati mlakom vodom.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM
Code 2 0 3 4 4

 Colour Revive  regenerator u boji  / 225 ml

WARM CHESTNUT 503


Hranljivi regenerator za osvežavanje boje između dva farbanja. Regenerator sadrži ekstrakt ulja avokada i vitamine A i E, koji dubinski prodiru i hidriraju strukturu dlake. Proizvod je bez amonijaka i hidrogena.


Upotreba:  na prethodno opranu  i vlažnu kosu, zaštitnim rukavicama naneti odgovarajuću količinu proizvoda. Nakon nanošenja regeneratora, češljem proći kroz kosu i ravnomerno ga rasporediti po kosi. Ostaviti da deluje 3-10 minuta, u zavisnosti od željenog efekta i nakon toga temeljno isprati mlakom vodom.