Extra intensive red, Farba za kosu MACADAMIA 100ml - 6.666

13,50 KM
Osnovna cijena: 13,50 KM
Prodajna cijena: 13,50 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 12940
Code 1 2 9 4 0 Farba za kosu MACADAMIA 100ml - 6.666 (Veoma intenzivna crvena tamno plava) Macadamia Oil Cream Color je kremasta boja na bazi ljekovitog ulja Macadamie, napravljena da istakne i pojača kvalitetna svojstva farbe za kosu uz pomoć renomiranog Healing Oil tretmana. Ona ne samo da prožima kosu sa svojim živopisnim nijansama raskošnih boja, već i djeluje blagotvorno na kosu sa izuzetnim rezultatima, dajući kosi zdravlje, nježnost i sjaj. Inovativni Oil Cream Color sistem za farbanje kose je napravljen da se upotrebi paralelno sa čuvenim Healing Oil tretmanom, za poboljšano iskustvo prilagođeno tipu i stanju kose klijenta. Za maksimalne rezultate može se dodati određena količina Healing Oil tretmana direktno u mješavinu boje. Rezultati govore za sebe: unapređena apsorpcija, poboljšana dubina boje, povećana trajnost, blistav sjaj i izvanredni efekti za zdravu kosu. UPUTSTVO: U ne metalnoj posudu pomiješati sadržaj farbe sa odgovarajućim hidrogenom u razmjeri 1:1,5. Boju nanijeti četkom ravnomjerno cijelom dužinom vlasi i ostaviti oko 30 minuta, nakon čega kosu oprati šamponom.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM
Code 1 2 9 4 0
Farba za kosu MACADAMIA 100ml - 6.666 (Veoma intenzivna crvena tamno plava)

Macadamia Oil Cream Color je kremasta boja na bazi ljekovitog ulja Macadamie, napravljena da istakne i pojača kvalitetna svojstva farbe za kosu uz pomoć renomiranog Healing Oil tretmana. Ona ne samo da prožima kosu sa svojim živopisnim nijansama raskošnih boja, već i djeluje blagotvorno na kosu sa izuzetnim rezultatima, dajući kosi zdravlje, nježnost i sjaj.

Inovativni Oil Cream Color sistem za farbanje kose je napravljen da se upotrebi paralelno sa čuvenim Healing Oil tretmanom, za poboljšano iskustvo prilagođeno tipu i stanju kose klijenta.
Za maksimalne rezultate može se dodati određena količina Healing Oil tretmana direktno u mješavinu boje. Rezultati govore za sebe: unapređena apsorpcija, poboljšana dubina boje, povećana trajnost, blistav sjaj i izvanredni efekti za zdravu kosu.

UPUTSTVO: U ne metalnoj posudu pomiješati sadržaj farbe sa odgovarajućim hidrogenom u razmjeri 1:1,5. Boju nanijeti četkom ravnomjerno cijelom dužinom vlasi i ostaviti oko 30 minuta, nakon čega kosu oprati šamponom.