KYO set farba i hidrogen

10,30 KM
Osnovna cijena: 10,30 KM
Prodajna cijena: 10,30 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 18949
Code 1 8 9 4 9 KYO set farba i hidrogen / 100ml + 150 ml KYO set farba (100ml) i hidrogen (150ml) Želeći da pruže trajan efekat na kosi sa farbama bez amonijaka, FREE LIMIX kreira NOVU liniju KYO. Iako ne sadrže amonijak, KYO farbe za kosu postižu iste rezultate, kao i tradicionalne FREE LIMIX farbe. Posebna kombinacija prirodnih sastojaka u KYO farbama pruža bogatu, kremastu, gel teksturu visokih performansi. Specijalna formula garantuje maksimalne rezultate uz minimalno korišćenje alkalnih komponenti, poboljšava sjaj i intenzitet boje i garantuje pokrivanje sijede kose, bez štetnog djelovanja na kožu glave. Zahvaljujući kombinaciji morskog kolagena i keratina, nedostatku amonijaka i p-fenilendiamina, KYO boji, štiti, hrani i rekonstruiše kosu u istoj fazi. Proizveden je kako bi sprečio peckanje, alergije, svrab i crvenilo, prilagođen je i onima koji imaju problema sa osjetljivošću skalpa. KYO je farba nove generacije. Bio aktivator za upotrebu sa Kyo Kolor farbama je pažljivo proučavana formula koja je proizvedena kako bi se savršeno miješala sa KYO bojom. Sadrži keratin i morski kolagen i ima kremastu formulu koja garantuje maksimalne rezultate i intenzivnu boju, kao i omjekšavanje i hidrataciju kose. Dostupne su tri nijanse farbe: 5.0, 6.23 i 11.0.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 5,00 KM
Code 1 8 9 4 9

KYO set farba i hidrogen / 100ml + 150 ml

KYO set farba (100ml) i hidrogen (150ml)

Želeći da pruže trajan efekat na kosi sa farbama bez amonijaka, FREE LIMIX kreira NOVU liniju KYO. Iako ne sadrže amonijak, KYO farbe za kosu postižu iste rezultate, kao i tradicionalne FREE LIMIX farbe. Posebna kombinacija prirodnih sastojaka u KYO farbama pruža bogatu, kremastu, gel teksturu visokih performansi. Specijalna formula garantuje maksimalne rezultate uz minimalno korišćenje alkalnih komponenti, poboljšava sjaj i intenzitet boje i garantuje pokrivanje sijede kose, bez štetnog djelovanja na kožu glave.

Zahvaljujući kombinaciji morskog kolagena i keratina, nedostatku amonijaka i p-fenilendiamina, KYO boji, štiti, hrani i rekonstruiše kosu u istoj fazi. Proizveden je kako bi sprečio peckanje, alergije, svrab i crvenilo, prilagođen je i onima koji imaju problema sa osjetljivošću skalpa. KYO je farba nove generacije.

Bio aktivator za upotrebu sa Kyo Kolor farbama je pažljivo proučavana formula koja je proizvedena kako bi se savršeno miješala sa KYO bojom. Sadrži keratin i morski kolagen i ima kremastu formulu koja garantuje maksimalne rezultate i intenzivnu boju, kao i omjekšavanje i hidrataciju kose. 

Dostupne su tri nijanse farbe: 5.0, 6.23 i 11.0.