Maskara za kosu BLACK 7.5ml

15,00 KM
Osnovna cijena: 15,00 KM
Prodajna cijena: 15,00 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 18256
Code 1 8 2 5 6 GREY FREE Black maskara za kosu boja: Crna Grey Free liniju proizvoda za prekrivanje sedih vlasi i neželjene boje kose kreirao je James T. Giuliano 1941. godine. Grey Free kozmetika 100% je uspešna u prekrivanju neželjene boje i može se koristiti na kosi, brkovima, bradi, obrvama i trepavicama. Prvobitno su ovi proizvodi bili namenjeni glumcima i profesionalnim make up artistima. Tek osamdesetih godina postaju široko rasprostraneni po berbernicama i kozmetičkim prodavnicama. Grey Free linija je prvobitno bila dostupna u braon, tamno braon i crnim nijansama i pretežno je bila namenjena muškarcima. Proizvod je 2001. godine modernizovao i David Giuliano, unuk Jamesa T. Giuliana. Od tada ovi proizvodi dolaze u 9 različitih nijansi, od svetlo plave do crne. Formula je unapređena i obezbeđuje najviši kvalitet na profesionalnom tržištu i u potpunosti prekriva neželjenu boju na kosi, obrvama i licu.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 5,00 KM
Code18256

GREY FREE Black maskara za kosu

boja:Crna

Grey Free  liniju proizvoda za prekrivanje sedih vlasi i neželjene boje kose kreirao je James T. Giuliano 1941. godine. Grey Free kozmetika 100%  je uspešna u prekrivanju  neželjene boje i može se koristiti na kosi, brkovima, bradi, obrvama i trepavicama.  Prvobitno su ovi proizvodi bili namenjeni glumcima i profesionalnim make up artistima. Tek osamdesetih godina postaju široko rasprostraneni po berbernicama i kozmetičkim prodavnicama.

Grey Free linija je prvobitno bila dostupna u braon, tamno braon i crnim nijansama i pretežno je bila namenjena muškarcima. Proizvod je 2001. godine modernizovao i  David Giuliano, unuk Jamesa T. Giuliana. Od tada ovi proizvodi dolaze u 9 različitih nijansi, od svetlo plave do crne.

Formula je unapređena i obezbeđuje najviši kvalitet na profesionalnom tržištu i u potpunosti prekriva neželjenu boju na kosi, obrvama i licu.