CLUBMAN krema za brijanje 453ml

16,00 KM
Osnovna cijena: 16,00 KM
Prodajna cijena: 16,00 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 24548
Code 2 4 5 4 8 CLUBMAN krema za brijanje / 453ml Omogućava lako i prijatno brijanje i u isto vreme hidrira kožu, umanjujući njenu suvoću i iritaciju. Pogodna je za sve tipove brade. Krema stvara zaštitnu barijeru koja pomaže da brijač bolje klizi, čime se ostvaruje bolje brijanje i na taj način umanjuje opasnost od stvaranja posekotina. UPOTREBA: Nakvasiti lice toplom vodom i umasirati kremu u kožu. Nakon brijanja utrljati ostatke kreme kako bi se postigao efekat hidratacije a zatim temeljno osušiti lice. Ponoviti postupak ukoliko je potrebno.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM
Code 2 4 5 4 8

CLUBMAN krema za brijanje / 453ml

Omogućava lako i prijatno brijanje i u isto vreme hidrira kožu, umanjujući njenu suvoću i iritaciju. Pogodna je za sve tipove brade. Krema stvara zaštitnu barijeru koja pomaže da brijač bolje klizi, čime se ostvaruje bolje brijanje i na taj način umanjuje opasnost od stvaranja posekotina.

UPOTREBA: Nakvasiti lice toplom vodom i umasirati kremu u kožu. Nakon brijanja utrljati ostatke kreme kako bi se postigao efekat hidratacije a zatim temeljno osušiti lice. Ponoviti postupak ukoliko je potrebno.