Prirodna kosa KERATIN 10kom - DB5

30,00 KM
Osnovna cijena: 30,00 KM
Prodajna cijena: 30,00 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 25139
Code 2 5 1 3 9 VidaHair prirodna kosa za nadogradnju keratinom 10kom. - Br. DB5 VidaHair kosa za nadogradnju sa keratinom je 100% prirodna, 100% REMY kosa, sa kutikulama vlasi postavljenim u potpunom skladu sa rastom kose. Kosa se besprekorno utapa sa prirodnom vlasi. Kvalitet i način nadogradnje omogućuju lako nanošenje i skidanje, ne oštećujući pri tome prirodnu kosu. Uz redovan tretman odgovarajućim preparatima i češljanje četkom za nadograđenu kosu, VidaHair nadogradnja traje dugo, ne mrsi se i lako se održava. Napomena: Zbog različitih uređaja i kalibracije monitora, moguće je da boja koju vidite na svom uređaju ne odgovara stvarnoj nijansi.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM
Code 2 5 1 3 9

VidaHair prirodna kosa za nadogradnju keratinom 10kom. - Br. DB5

VidaHair kosa za nadogradnju sa keratinom je 100% prirodna100% REMY kosa, sa kutikulama vlasi postavljenim u potpunom skladu sa rastom kose. Kosa se besprekorno utapa sa prirodnom vlasi. Kvalitet i način nadogradnje omogućuju lako nanošenje i skidanje, ne oštećujući pri tome prirodnu kosu.

Uz redovan tretman odgovarajućim preparatima i češljanje četkom za nadograđenu kosu, VidaHair nadogradnja traje dugo, ne mrsi se i lako se održava.

Napomena:Zbog različitih uređaja i kalibracije monitora, moguće je da boja koju vidite na svom uređaju ne odgovara stvarnoj nijansi.