Balzam za farbanu kosu Rainbow Care 250ml

13,50 KM
Osnovna cijena: 13,50 KM
Prodajna cijena: 13,50 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 25210
Code 2 5 2 1 0 Balzam za farbanu kosu Crazy Color Crazy Color Rainbow Care balzam namenjen upotrebi na farbanoj kosi, pomaže u održavanju snage, sjaja i elastičnosti izbeljene (blajhane) i farbane kose. Obogaćen je jedinstvenom proteinskom mešavinom, vitaminima i uljima suncokreta i Brazilskog oraha koji omogućavaju zatvaranje kotikule dlake i čine kosu glatkom. Upotreba: Oprati kosu Crazy Color šamponom za farbanu kosu i prosušiti peškirom. Zatim naneti malu količinu balzama od korena prema krajevima kose i raščešljati. Ostaviti da deluje 1-2 minuta, ili do 10 minuta za intezivniji tretman. Nakon toga temeljno isprati kosu.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM
Code 2 5 2 1 0

Balzam za farbanu kosu Crazy Color

Crazy Color Rainbow Care balzam namenjen upotrebi na farbanoj kosi, pomaže u održavanju snage, sjaja i elastičnosti izbeljene (blajhane) i farbane kose. Obogaćen je jedinstvenom proteinskom mešavinom, vitaminima i uljima suncokreta i Brazilskog oraha koji omogućavaju zatvaranje kotikule dlake i čine kosu glatkom.

Upotreba: Oprati kosu Crazy Color šamponom za farbanu kosu i prosušiti peškirom. Zatim naneti malu količinu balzama od korena prema krajevima kose i raščešljati. Ostaviti da deluje 1-2 minuta, ili do 10 minuta za intezivniji tretman. Nakon toga temeljno isprati kosu.