Balzam za kosu obogaćen keratinom THERAPY REPAIR 150ml

14,00 KM
Osnovna cijena: 14,00 KM
Prodajna cijena: 14,00 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 11433
Code 1 1 4 3 3 Balzam za kosu obogaćen keratinom - 150ml Therapy Repair je profesionalna, intenzivna i negujuća linija proizvoda obogaćena amino kiselinama keratina koji obnavljaju i jačaju oštećenu, oslabljenu kosu. Tretman snabdeva kosu keratinom koji joj je neophodan da bi sačuvala prirodnu lepotu i zdravlje. Free Limix-ov Therapy Repair tretman za rekonstrukciju kose je namenjen samo za profesionalnu upotrebu. Preporučljivo je da nakon što se uradi tretman u salonu, kod kuće upotrebljava Therapy Repair šampon i maska. Ukoliko se koriste zajedno, šampon i maska će osigurati optimalne rezultate. Therapy Repair balzam – balzam bogat amino kiselinama keratina i ekstraktom bambusa. Hidratizuje kosu i jača je, poboljšavajući savitljivost, osiguravajući hidrobalans kose i dajući joj sjaj. Upotreba: nakon šamponiranja naneti na vlažnu kosu. Ostaviti 3-5 minuta i isprati.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM
Code11433

Balzam za kosu obogaćen keratinom - 150ml

Therapy Repairje profesionalna, intenzivna i negujuća linija proizvodaobogaćena amino kiselinama keratinakoji obnavljaju i jačaju oštećenu, oslabljenu kosu. Tretman snabdeva kosu keratinom koji joj je neophodan da bi sačuvala prirodnu lepotu i zdravlje.

Free Limix-ov Therapy Repair tretman za rekonstrukciju kose je namenjensamo za profesionalnu upotrebu. Preporučljivo je da nakon što se uradi tretman u salonu, kod kuće upotrebljava Therapy Repair šampon i maska.

Ukoliko se koriste zajedno, šampon i maska će osigurati optimalne rezultate.

Therapy Repair balzam– balzam bogat amino kiselinama keratina i ekstraktom bambusa. Hidratizuje kosu i jača je, poboljšavajući savitljivost, osiguravajući hidrobalans kose i dajući joj sjaj.

Upotreba:nakon šamponiranja naneti na vlažnu kosu. Ostaviti 3-5 minuta i isprati.