Tretman za ispravljanje kose KERAGEN 448ml

165,00 KM
Osnovna cijena: 165,00 KM
Prodajna cijena: 165,00 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 18683
Code 1 8 6 8 3 Tretman za ispravljanje kose FORTE - 448ml Ova revolucionarna mešavina keratina i kolagena čini kosu ravnijom, sjajnijom i mekšom. DELOVANJE: - Dubinski hrani kosu keratinom i kolagenom radi eliminisanja naelektrisanja i kovrdža. - Vraća prirodni sjaj i živost oštećenoj i tretiranoj kosi. Kosa postaje poslušna i lakša za održavanje. Ključni sastojak tretmana su amino kiseline kolagena. Kutikula na površini kose ima veoma važnu ulogu da zadrži vlažnost u kosi. Unošenje amino kiselina kolagena u kutikulu, čini kosu manje lomljivom i povećava sposobnost kose da zadrži hidratantnost. UPOTREBA: Počev od potiljka, nanositi Smoothing tretman, sloj po sloj. Otprilike 0.5cm od kože glave. Višak ukloniti sa češljem. Osušiti kosu fenom i ispraviti presom.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 0,00 KM
Code 1 8 6 8 3

Tretman za ispravljanje kose FORTE - 448ml

Ova revolucionarna mešavina keratina i kolagena čini kosu ravnijom, sjajnijom i mekšom.


DELOVANJE:
- Dubinski hrani kosu keratinom i kolagenom radi eliminisanja naelektrisanja i kovrdža.
- Vraća prirodni sjaj i živost oštećenoj i tretiranoj kosi. Kosa postaje poslušna i lakša za održavanje.

Ključni sastojak tretmana su amino kiseline kolagena. Kutikula na površini kose ima veoma važnu ulogu da zadrži vlažnost u kosi. Unošenje amino kiselina kolagena u kutikulu, čini kosu manje lomljivom i povećava sposobnost kose da zadrži hidratantnost.

UPOTREBA:
Počev od potiljka, nanositi Smoothing tretman, sloj po sloj. Otprilike 0.5cm od kože glave. Višak ukloniti sa češljem. Osušiti kosu fenom i ispraviti presom.