Losion za rekonstrukciju kose sa keratinom KERAYONIC 250ml

22,00 KM
Osnovna cijena: 22,00 KM
Prodajna cijena: 22,00 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 17167
Code 1 7 1 6 7 FREE LIMIX Kerayonic losion 250ml Losion za rekonstrukciju kose sa keratinom i hijaluronskom kiselinom. Druga faza Kerayonic tretmana jeste nanošenje losiona. Formulisan za jako oštećenu kosu, zahvaljujući kombinovanom delovanju keratina i hijaluronske kiseline otvara kutikulu i prodire u delove korteksa, obnavlja ih iznutra i čini kutikulu kompaktnom i fleksibilnom. Upotreba: Podeliti kosu na 4 dela. Nanositi losion deo po deo i nežno masirati od korena prema vrhovima. Prekriti kapom i ostaviti 5 minuta ispod izvora toplote (lampa, hauba ili fen sa difuzorom). Ne ispirati.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM
Code17167

FREE LIMIX Kerayonic losion 250ml

Losion za rekonstrukciju kose sa keratinom i hijaluronskom kiselinom.Druga faza Kerayonic tretmana jeste nanošenje losiona. Formulisan za jako oštećenu kosu, zahvaljujući kombinovanom delovanju keratina i hijaluronske kiseline otvara kutikulu i prodire u delove korteksa, obnavlja ih iznutra i čini kutikulu kompaktnom i fleksibilnom.

Upotreba:Podeliti kosu na 4 dela. Nanositi losion deo po deo i nežno masirati od korena prema vrhovima. Prekriti kapom i ostaviti 5 minuta ispod izvora toplote (lampa, hauba ili fen sa difuzorom). Ne ispirati.