Mikro keratin sprej KERAYONIC 150ml

24,00 KM
Osnovna cijena: 24,00 KM
Prodajna cijena: 24,00 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 15957
Code 1 5 9 5 7 FREE LIMIX Kerayonic sprej 150ml Free Limix Kerayonic mikro keratin sprej je inovativni pre-styling sprej koji kombinije obnavljajuća svojstva keratina i azota. Specijalno formulisan protiv naelektrisanja, produžava postojanost frizure bez osećaja težine. Upotreba: naprskati na vlažnu kosu i osušiti fenom i mekom četkom, kako bi se pospešilo prodiranje keratina. Naprskati ponovo da bi se sprečilo naelektrisanje i zaštitila kosu, zatim ponovo fenirati. Idealno za suvu kosu, pošto azot otvara kutikulu i omogućava prodiranje keratina. Kada se nanese na prljavu kosu, trenutno daje čist efekat, dajući sjaj i uklanjajući mat efekat.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM
Code15957

FREE LIMIX Kerayonic sprej 150ml

Free Limix Kerayonic mikro keratin sprejje inovativni pre-styling sprej koji kombinije obnavljajuća svojstva keratina i azota. Specijalno formulisan protiv naelektrisanja, produžava postojanost frizure bez osećaja težine.

Upotreba:naprskati na vlažnu kosu i osušiti fenom i mekom četkom, kako bi se pospešilo prodiranje keratina. Naprskati ponovo da bi se sprečilo naelektrisanje i zaštitila kosu, zatim ponovo fenirati. Idealno za suvu kosu, pošto azot otvara kutikulu i omogućava prodiranje keratina. Kada se nanese na prljavu kosu, trenutno daje čist efekat, dajući sjaj i uklanjajući mat efekat.