Maska za obnavljanje kose MACADAMIA 100ml

25,50 KM
Osnovna cijena: 25,50 KM
Prodajna cijena: 25,50 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 13239
Code 1 3 2 3 9 Maska za intenzivno obnavljanje kose - 100ml Maska za revitalizaciju i obnavljanje suve i oštećene kose. Osnovu maske čini kombinacija ulja australijskog oraha i argana, uz dodatak ulja Tea drveta (čajevca), kamilice, i ekstrakta Aloe Vera i algi. Reaktivira i obnavlja kosu, ostavljajući je duboko ishranjenom, sa dugotrajnim efektom elastičnosti i izuzetnog sjaja. UPOTREBA: nakon pranja šamponom, kosu prosušiti peškirom, i naneti masku ravnomerno po celoj dužini kose. Raščešljajte je specijalnim Macadamia češljem. Za bolji efekat obnavljanja kose, malu količinu ulja dodati u masku. Ostaviti da deluje 5 do 10 minuta. Nije potrebno zagrevati. Temeljno isprati toplom vodom. Maska se koristi za intenzivan tretman revitalizacije kose i ne bi je trebalo koristiti više od 2 puta nedeljno.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM
Code13239

Maska za intenzivno obnavljanje kose - 100ml

Maska za revitalizaciju i obnavljanje suve i oštećene kose. Osnovu maske čini kombinacija ulja australijskog oraha i argana, uz dodatak ulja Tea drveta (čajevca), kamilice, i ekstrakta Aloe Vera i algi. Reaktivira i obnavlja kosu, ostavljajući je duboko ishranjenom, sa dugotrajnim efektom elastičnosti i izuzetnog sjaja.

UPOTREBA: nakon pranja šamponom, kosu prosušiti peškirom, i naneti masku ravnomerno po celoj dužini kose. Raščešljajte je specijalnim Macadamia češljem. Za bolji efekat obnavljanja kose, malu količinu ulja dodati u masku. Ostaviti da deluje 5 do 10 minuta. Nije potrebno zagrevati. Temeljno isprati toplom vodom. Maska se koristi za intenzivan tretman revitalizacije kose i ne bi je trebalo koristiti više od 2 puta nedeljno.