Šampon za rekonstrukciju i obnavljanje kose THERAPY REPAIR 500ml

22,00 KM
Osnovna cijena: 22,00 KM
Prodajna cijena: 22,00 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 11431
Code 1 1 4 3 1 Šampon za rekonstrukciju i obnavljanje kose - 500ml Therapy Repair je profesionalna, intenzivna i negujuća linija proizvoda obogaćena amino kiselinama keratina koji obnavljaju i jačaju oštećenu, oslabljenu kosu. Tretman snabdeva kosu keratinom koji joj je neophodan da bi sačuvala prirodnu lepotu i zdravlje. Free Limix-ov Therapy Repair tretman za rekonstrukciju kose je namenjen samo za profesionalnu upotrebu. Preporučljivo je da nakon što se uradi tretman u salonu, kod kuće upotrebljava Therapy Repair šampon i maska. Ukoliko se koriste zajedno, šampon i maska će osigurati optimalne rezultate. Therapy Repair Cheratin šampon – bogat amino kiselinama keratina, prodire duboko u oštećene delove kose i obnavlja ih, postepeno uspostavljajući prirodnu snagu kose. Zahvaljujući proteinima ovasa koji su puni vitamina B, šampon stimuliše obnavljanje kose. Upotreba: naneti na vlažnu kosu i masirati. Isprati. Ponoviti po potrebi.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM
Code11431

Šampon za rekonstrukciju i obnavljanje kose - 500ml

Therapy Repairje profesionalna, intenzivna i negujuća linija proizvodaobogaćena amino kiselinama keratinakoji obnavljaju i jačaju oštećenu, oslabljenu kosu. Tretman snabdeva kosu keratinom koji joj je neophodan da bi sačuvala prirodnu lepotu i zdravlje.

Free Limix-ov Therapy Repair tretman za rekonstrukciju kose je namenjensamo za profesionalnu upotrebu. Preporučljivo je da nakon što se uradi tretman u salonu, kod kuće upotrebljava Therapy Repair šampon i maska.

Ukoliko se koriste zajedno, šampon i maska će osigurati optimalne rezultate.

Therapy Repair Cheratin šampon– bogat amino kiselinama keratina, prodire duboko u oštećene delove kose i obnavlja ih, postepeno uspostavljajući prirodnu snagu kose. Zahvaljujućiproteinima ovasakoji su puni vitamina B, šampon stimuliše obnavljanje kose.

Upotreba:naneti na vlažnu kosu i masirati. Isprati. Ponoviti po potrebi.