Šampon za rekonstrukciju kose sa keratinom KERAYONIC 500ml

17,00 KM
Osnovna cijena: 17,00 KM
Prodajna cijena: 17,00 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 15953
Code 1 5 9 5 3 FREE LIMIX Kerayonic šampon 500ml Šampon za rekonstrukciju kose sa keratinom i hijaluronskom kiselinom. Prva faza Kerayonic tretmana zahteva upotrebu specifičnog šampona, koji je formulisan da pripremi kosu za sledeće faze tretmana. Bez sulfata i veštačkih boja, Free Limix Kerayonic šampon nežno čisti, ne izaziva naelektrisanje i hrani oštećenu kosu. Zahvaljujući kombinovanom delovanju keratina i hijaluronske kiseline, kosa je obnovljena iznutra i postaje jača i zdravija. Upotreba: Naneti na mokru kosu, umasirati i isprati. Ponoviti postupak kako bi se kutikule otvorile i pripremile za sledeću fazu tretmana.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM
Code15953

FREE LIMIX Kerayonic šampon 500ml

Šampon za rekonstrukciju kose sa keratinom i hijaluronskom kiselinom. Prva faza Kerayonic tretmana zahteva upotrebu specifičnog šampona, koji je formulisan da pripremi kosu za sledeće faze tretmana. Bez sulfata i veštačkih boja, Free Limix Kerayonic šampon nežno čisti, ne izaziva naelektrisanje i hrani oštećenu kosu. Zahvaljujući kombinovanom delovanju keratina i hijaluronske kiseline, kosa je obnovljena iznutra i postaje jača i zdravija.

Upotreba: Naneti na mokru kosu, umasirati i isprati. Ponoviti postupak kako bi se kutikule otvorile i pripremile za sledeću fazu tretmana.