Pena za pranje kose MACADAMIA 90ml

12,00 KM
Osnovna cijena: 12,00 KM
Prodajna cijena: 12,00 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 18555
Code 1 8 5 5 5 Pena za pranje kose - 90ml Proizvod za pranje kose bez sulfata omogućava jednostavno i potpuno uklanjanje nečistoće sa kose i temena. Osnovnu prednost ovog proizvoda čini kombinacija šampona za pranje kose i hidratantnog balzama za lakše raščešljavanje i zaštitu kose. Pena je obogaćena Macadamia i arganovim uljem koji u kombinaciji sa ostalim prirodnim elementima čine kosu zdravijom, mekšom, sjajnijom i lakom za oblikovanje. Namenjeno svim tipovima kose. Bez sulfata. UPOTREBA: malu količinu naneti na dlanove i lagano umasirati u kosu. Ostaviti da deluje 5 minuta i temeljno isprati.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM
Code18555

Pena za pranje kose - 90ml

Proizvod za pranje kose bez sulfata omogućava jednostavno i potpuno uklanjanje nečistoće sa kose i temena. Osnovnu prednost ovog proizvoda čini kombinacija šampona za pranje kose i hidratantnog balzama za lakše raščešljavanje i zaštitu kose. 

Pena je obogaćena Macadamia i arganovim uljem koji u kombinaciji sa ostalim prirodnim elementima čine kosu zdravijom, mekšom, sjajnijom i lakom za oblikovanje. Namenjeno svim tipovima kose. Bez sulfata.

UPOTREBA: malu količinu naneti na dlanove i lagano umasirati u kosu. Ostaviti da deluje 5 minuta i temeljno isprati.