Sprej za stilizovanje kose Smooth KYO 200ml

22,50 KM
Osnovna cijena: 22,50 KM
Prodajna cijena: 22,50 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 22231
Code 2 2 2 3 1 KYO Sprej za stilizovanje kose - Smooth 200ml Svojim termo progresivnim i termoaktivnim dejstvom, čini kosu uglađenom tokom vremena i u kontaktu sa toplotom regeneriše i ojačava strukturu, obnavljajući delove kose koji su oštećeni kako toplotom tako i mehanički. Opušta kosu, olakšava i ubrzava njeno stilizovanje fenom ili presom, i čini je mekanom i elastičnom. Štiti kosu od vlage i spoljašnjih uticaja. Upotreba: naprskati sprej na kosu, prethodno prosušenu peškirom i osušiti fenom i četkom. Ponovo naprskati sprej na svaki pramen i presom oblikovati po želji.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM
Code22231

KYO Sprej za stilizovanje kose - Smooth 200ml

Svojim termo progresivnim i termoaktivnim dejstvom, čini kosu uglađenom tokom vremena i u kontaktu sa toplotom regeneriše i ojačava strukturu, obnavljajući delove kose koji su oštećeni kako toplotom tako i mehanički. Opušta kosu, olakšava i ubrzava njeno stilizovanje fenom ili presom, i čini je mekanom i elastičnom. Štiti kosu od vlage i spoljašnjih uticaja.

Upotreba:naprskati sprej na kosu, prethodno prosušenu peškirom i osušiti fenom i četkom. Ponovo naprskati sprej na svaki pramen i presom oblikovati po želji.