Active Bondex Korak 1 500ml

54,00 KM
Osnovna cijena: 54,00 KM
Prodajna cijena: 54,00 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 23167
Code 2 3 1 6 7 Korak 1 Active Bondex za zaštitu kose tokom hemijskih tretmana - 500ml ACTIVE BONDEX je novi tehnološki suplement koji štiti kosu od lomljenja i spaja se sa njenim vlaknima, kako bi napravio jake i dugoročne strukturne veze. ACTIVE BONDEX je tretman u 3 koraka koji štiti kosu prilikom farbanja, posvetljivanja i blanširanja, ali može se koristiti i kao zaseban tretman za obnavljanje i rekonstrukciju kose. Način upotrebe prilikom farbanja: dobro promućkati pre korišćenja. Pomešati prvo blanš i hidrogen. Nakon toga dodati 1. korak ActiveBondex-a u mešavinu. Dodati 8ml 1. koraka ActiveBondex-a na svakih 30g blanša. Dodati 4ml Active Bondex-a u slučaju da se koristi manje od 30g blanša, ili u slučaju korišćenja farbe za kosu. Ukoliko je potrebno više od 30g blanša za izbeljivanje, predlaže se korišćenje nove smese u novoj posudi za farbanje. Kada se koristi sa farbom za kosu, dodati 1ml 1. koraka Active Bondex-a na svakih 10ml farbe. Napomena: U slučaju da se žele postići veoma svetli tonovi kose (ne koristiti za beljenje kože glave), povećavati procenat/jačinu hidrogena kada se smesa meša sa Active Bondex-om (sa 10 na 20 vol./ sa 20 na 30 vol. / sa 30 na 40 vol.) Nakon ispiranja boje sa kose, primeniti Active Bondex korak 2. Način upotrebe za tretman obnavljanja kose: Pomešati 15ml Active Bondex-a korak 1 sa 90ml mlake vode. Natopiti kosu od korena do vrha, raščešljati i ostaviti da deluje 5-10 min. Bez ispiranja, posušiti kosu peškirom i primeniti 30gr Active Bondex-a korak 2 . Raščešljati i ostaviti da deluje na kosi 10-20 min, zatim isprati i primeniti šampon i regenerator kao i obično.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM
Code23167

Korak 1 Active Bondex za zaštitu kose tokom hemijskih tretmana - 500ml

ACTIVE BONDEXje novi tehnološki suplement koji štiti kosu od lomljenja i spaja se sa njenim vlaknima, kako bi napravio jake i dugoročne strukturne veze.

ACTIVE BONDEX je tretman u 3 korakakoji štiti kosu prilikom farbanja, posvetljivanja i blanširanja, ali može se koristiti i kao zaseban tretman za obnavljanje i rekonstrukciju kose.

Način upotrebe prilikom farbanja:dobro promućkati pre korišćenja. Pomešati prvo blanš i hidrogen. Nakon toga dodati1. korak ActiveBondex-au mešavinu. Dodati 8ml1. koraka ActiveBondex-ana svakih 30g blanša. Dodati 4ml Active Bondex-a u slučaju da se koristi manje od 30g blanša, ili u slučaju korišćenja farbe za kosu. Ukoliko je potrebno više od 30g blanša za izbeljivanje, predlaže se korišćenje nove smese u novoj posudi za farbanje. Kada se koristi sa farbom za kosu, dodati 1ml1. koraka Active Bondex-ana svakih 10ml farbe.

Napomena:U slučaju da se žele postići veoma svetli tonovi kose (ne koristiti za beljenje kože glave), povećavati procenat/jačinu hidrogena kada se smesa meša sa Active Bondex-om (sa 10 na 20 vol./ sa 20 na 30 vol. / sa 30 na 40 vol.)

Nakon ispiranja boje sa kose, primeniti Active Bondex korak 2.

Način upotrebe za tretman obnavljanja kose:Pomešati 15ml Active Bondex-a korak 1 sa 90ml mlake vode. Natopiti kosu od korena do vrha, raščešljati i ostaviti da deluje 5-10 min. Bez ispiranja, posušiti kosu peškirom i primeniti 30gr Active Bondex-a korak 2 . Raščešljati i ostaviti da deluje na kosi 10-20 min, zatim isprati i primeniti šampon i regenerator kao i obično.