Šećerna pasta za depilaciju Arco 500g STRONG

39,00 KM
Osnovna cijena: 39,00 KM
Prodajna cijena: 39,00 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 13468
Code 1 3 4 6 8 Šećerna pasta za depilaciju - 500g Tretman za uklanjanje dlačica, koji ostavlja kožu čistom i mekom. Šećerna pasta na bazi meda za inovativni metod uklanjanja dlačica, koristi se na niskoj temperaturi i ne ostavlja tragove crvenila na koži. U potpunosti uklanja sve tipove dlačica sa lica i tela. Dragoceni sastojci ulja argana pružaju naročitu mekoću, i olakšavaju nanošenje proizvoda na kožu. Šećerna pasta je na prirodnoj bazi, 100% rastvorljiva u vodi i biorazgradiva. Šećerna pasta nudi prirodan piling uklanjajući mrtve ćelije sa kože. Posle tretmana koža je svilenkasto meka, savršeno čista i glatka. Ova tehnika uklanjanja dlačica, radi se uz masažu i namenjena je onima koji imaju akumuliran stres i bol u nogama. Delikatan miris meda pruža osećaj blagostanja.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM
Code13468

Šećerna pasta za depilaciju - 500g

Tretman za uklanjanje dlačica, koji ostavlja kožu čistom i mekom.


Šećerna pasta na bazi meda za inovativni metod uklanjanja dlačica, koristi se na niskoj temperaturi i ne ostavlja tragove crvenila na koži. U potpunosti uklanja sve tipove dlačica sa lica i tela.  Dragoceni sastojci ulja argana pružaju naročitu mekoću, i olakšavaju nanošenje proizvoda na kožu. Šećerna pasta je na prirodnoj bazi, 100% rastvorljiva u vodi i biorazgradiva.

Šećerna pasta nudi prirodan piling uklanjajući mrtve ćelije sa kože. Posle tretmana koža je svilenkasto meka, savršeno čista i glatka. Ova tehnika uklanjanja dlačica, radi se uz masažu i namenjena je onima koji imaju akumuliran stres i bol u nogama. Delikatan miris meda pruža osećaj blagostanja.