Šećerna pasta za depilaciju Cleopatra 700g ČOKOLADA

39,00 KM
Osnovna cijena: 39,00 KM
Prodajna cijena: 39,00 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 18299
Code 1 8 2 9 9 CLEOPATRA Professional šećerna pasta 700g ČOKOLADNA PASTA preporučuje se za korišćenje pri visokim temperaturama. Čokolada sprečava starenje kože, hidrira je i poboljšava njenu strukturu. Sadrži i folnu kiselinu, beta karoten, lecitin i vitamine B1, B2, B5, B6 i E. Čokoladna formula dodatno je ojačano papain enzimom koji dokazano usporava rast dlačica, neguje i regeneriše suvu i oštećenju kožu, jačajući joj imunitet, uklanjajući površinski sloj mrtvih ćelija i nečistoću iz pora. Na ovaj način poboljšava se obnova kolagena, a nakon depilacije koža je osvežena i poboljšanog tonusa. Upotreba: prethodno pripremljenu šećernu pastu staviti na vrh špatule i naneti je na kožu. Špatulom se utrljava i uklanja pasta sa tela, a depilacija na ovaj način posebno je pogodna za početnike i korisnike koji imaju problema sa pojačanim znojenjem dlanova, ili imaju duge nokte.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM
Code18299

CLEOPATRA Professional šećerna pasta 700g

ČOKOLADNA PASTApreporučuje se za korišćenje pri visokim temperaturama. Čokolada sprečava starenje kože, hidrira je i poboljšava njenu strukturu. Sadrži i folnu kiselinu, beta karoten, lecitin i vitamine B1, B2, B5, B6 i E.


Čokoladna formula dodatno je ojačano papain enzimom koji dokazano usporava rast dlačica, neguje i regeneriše suvu i oštećenju kožu, jačajući joj imunitet, uklanjajući površinski sloj mrtvih ćelija i nečistoću iz pora. Na ovaj način poboljšava se obnova kolagena, a nakon depilacije koža je osvežena i poboljšanog tonusa.

Upotreba:prethodno pripremljenu šećernu pastu staviti na vrh špatule i naneti je na kožu. Špatulom se utrljava i uklanja pasta sa tela, a depilacija na ovaj način posebno je pogodna za početnike i korisnike koji imaju problema sa pojačanim znojenjem dlanova, ili imaju duge nokte.