Ulje za masažu 3785ml MANDARINA

65,00 KM
Osnovna cijena: 65,00 KM
Prodajna cijena: 65,00 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 13775
Code 1 3 7 7 5 CHEMCO ULJE ZA MASAŽU Mandarina 3785ml CHEMCO SpaRedi je aromaterapeutska linija SPA proizvoda, koja je osmišljena za zadovolji potrebe profesionalaca. Ova linija proizvoda sadrži esencijalna ulja i lekovita bilja koja hrane kožu, a isto tako i čula. Glavni cilj SpaRedi proizvoda je da pruže osećaj blagostanja i relaksacije, dok ulja i arome prodiru u kožu i hidriraju je. Ulje za masažu je u potpunosti na bazi eteričnog ulja Mandarine , koje olakšava masažu i pruža potpuno smirujuć efekat u toku tretmana. Prirodna (organska) jedinjena omogućavaju regeneraciju i oporavak tretiranog mesta. UPOTREBA: naneti na željeni deo tela i masirati.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM
Code 1 3 7 7 5

CHEMCO ULJE ZA MASAŽU Mandarina 3785ml

CHEMCO SpaRedi je aromaterapeutska linija SPA proizvoda, koja je osmišljena za zadovolji potrebe profesionalaca. Ova linija proizvoda sadrži esencijalna ulja i lekovita bilja koja hrane kožu, a isto tako i čula. Glavni cilj SpaRedi proizvoda je da pruže osećaj blagostanja i relaksacije, dok ulja i arome prodiru u kožu i hidriraju je.

Ulje za masažu je u potpunosti na bazi eteričnog ulja Mandarine, koje olakšava masažu i pruža potpuno smirujuć efekat u toku tretmana. Prirodna (organska) jedinjena omogućavaju regeneraciju i oporavak tretiranog mesta.
UPOTREBA: naneti na željeni deo tela i masirati.