Hajlajter u kamenu - refil OBSESSION 2g Lightning H112

8,30 KM
Osnovna cijena: 8,30 KM
Prodajna cijena: 8,30 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 28428
Hajlajter u kamenu - refil OBSESSION 2g Lightning H112 Šifra: 28428 Obsession hajlajter u kamenu sa visoko reflektujućim pigmentima za posvetljavanje lica i tela, čijim nanošenjem se postiže glamurozni sjaj. Ima veliku moć blendovanja, koji koži pruža prozračan, zdrav i hidriran izgled. Hajlajter služi kako bi osvetlili i naglasili određene delove lica. Ne koriste se za prekrivanje nepravilnosti kože lica. Kreirajte svoju refil paletu i složite nijanse hajlajtera, rumenila, senki, pudera i bronzera po sopstvenoj želji. Svi hajlajteri podržavaju refil sistem, što omogućava brzo popunjavanje praznih paleta. Prednost je što su refili lako zamenljivi i funkcionišu pomoću "klik" mehanizma. Nijansa: zlatno srebrni odsjaj
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM

Hajlajter u kamenu - refil OBSESSION 2g

Lightning H112
  • Šifra: 28428

 

Obsession hajlajter u kamenu sa visoko reflektujućim pigmentima za posvetljavanje lica i tela, čijim nanošenjem se postiže glamurozni sjaj. Ima veliku moć blendovanja, koji koži pruža prozračan, zdrav i hidriran izgled. Hajlajter služi kako bi osvetlili i naglasili određene delove lica. Ne koriste se za prekrivanje nepravilnosti kože lica.
Kreirajte svoju refil paletu i složite nijanse hajlajtera, rumenila, senki, pudera i bronzera po sopstvenoj želji. Svi hajlajteri podržavaju refil sistem, što omogućava brzo popunjavanje praznih paleta. Prednost je što su refili lako zamenljivi i funkcionišu pomoću "klik" mehanizma.

Nijansa: zlatno srebrni odsjaj