Iluminator i fiksator šminke u spreju MAKEUP OBSESSION Lightening Glow 100ml

18,70 KM
Osnovna cijena: 18,70 KM
Prodajna cijena: 18,70 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 30037
Iluminator i fiksator šminke u spreju MAKEUP OBSESSION Lightening Glow 100ml Šifra: 30037 Lightening Glow sprej za iluminaciju i fiksiranje šminke. Sadrži čestice koje reflektuju svetlost i biserni šimer, za posvetljivanje i osvežavanje izgleda tena. Prijatan cvetni miris i hidratantna svojstva pružaju umornoj koži mladalački izgled, uz produženo trajanje šminke. Može se koristiti kao prajmer, fiksator i osvežavajući sprej za lice. Ne stvara osećaj težine i ugodan je za nošenje. Štiti kožu lica od negativnih spoljašnjih uticaja. Osigurava postojanost šminke tokom čitavog dana bez razmazivanja. Brzo i lako se uklanja sa lica sredstvom za skidanje šminke.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM

Iluminator i fiksator šminke u spreju MAKEUP OBSESSION Lightening Glow 100ml

  • Šifra: 30037

 

Lightening Glow sprej za iluminaciju i fiksiranje šminke. Sadrži čestice koje reflektuju svetlost i biserni šimer, za posvetljivanje i osvežavanje izgleda tena.

Prijatan cvetni miris i hidratantna svojstva pružaju umornoj koži mladalački izgled, uz produženo trajanje šminke.

Može se koristiti kao prajmerfiksator i osvežavajući sprej za lice. Ne stvara osećaj težine i ugodan je za nošenje. Štiti kožu lica od negativnih spoljašnjih uticaja. Osigurava postojanost šminke tokom čitavog dana bez razmazivanja.

Brzo i lako se uklanja sa lica sredstvom za skidanje šminke.