Hajlajter u kamenu - magnetni refil 3u1 REVOLUTION PRO 2g Sensational Lights

16,50 KM
Osnovna cijena: 16,50 KM
Prodajna cijena: 16,50 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 28279
Hajlajter u kamenu - magnetni refil 3u1 REVOLUTION PRO 2g Sensational Lights Šifra: 28279 Set od 3 magnetna refila sadrži hajlajtere (za strobing tehniku šminkanja) u beloj, roze-šampanj i krem-roze nijansi. Formula se lako nanosi na delove lica koji se žele naglasiti, a rezultat je visoki sjaj, koji se lako uklapa uz svaki makeup. Delovi lica na koje se hajlajter nanosi: Centralni deo čela Po sredini nosa kako bi se postigao efekat suženja Ispod obrva Oko unutrašnjeg ugla oka Na vrhu jagodičnih kostiju Iznad sredine gornje usne kako bi se postigao efekat punijih usana Kreirajte svoju refil paletu i složite nijanse hajlajtera, rumenila, senki, pudera, bronzera i pudera za konturisanje po sopstvenoj želji. Svi hajlajt i kontur puderi podržavaju refil sistem, što omogućava brzo popunjavanje praznih Revolution Pro paleta. Prednost je to su refili lako zamenljivi i funkcionišu pomoću magnetnog mehanizma.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM

Hajlajter u kamenu - magnetni refil 3u1 REVOLUTION PRO 2g

Sensational Lights
  • Šifra: 28279

Set od 3 magnetna refila sadrži hajlajtere (za strobing tehniku šminkanja) u beloj, roze-šampanj i krem-roze nijansi.
Formula se lako nanosi na delove lica koji se žele naglasiti, a rezultat je visoki sjaj, koji se lako uklapa uz svaki makeup.

Delovi lica na koje se hajlajter nanosi:

  • Centralni deo čela
  • Po sredini nosa kako bi se postigao efekat suženja
  • Ispod obrva
  • Oko unutrašnjeg ugla oka
  • Na vrhu jagodičnih kostiju
  • Iznad sredine gornje usne kako bi se postigao efekat punijih usana

Kreirajte svoju refil paletu i složite nijanse hajlajtera, rumenila, senki, pudera, bronzera i pudera za konturisanje po sopstvenoj želji. Svi hajlajt i kontur puderi podržavaju refil sistem, što omogućava brzo popunjavanje praznih Revolution Pro paleta. Prednost je to su refili lako zamenljivi i funkcionišu pomoću magnetnog mehanizma.