Tečni iluminator za oči, usne i lice REVOLUTION PRO The Illuminator Topper 5.5ml Famous

11,50 KM
Osnovna cijena: 11,50 KM
Prodajna cijena: 11,50 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 29662
Tečni iluminator za oči, usne i lice REVOLUTION PRO The Illuminator Topper 5.5ml Famous Šifra: 29662 Tečni iluminator koristi se za postizanje efekta visokog sjaja na usnama, licu i kapcima. Kremasta tekstura može se lako blendovati za slabiji intenzitet sjaja na licu ili nadograditi za dugotrajan metalik finiš koji se lako kombinuje sa senkom. Izuzetno lagana formula, obogaćena sitnim i finim česticama koje prelamaju svetlost, kreirana da pruži sjajan i blistav ten. Sadrži aplikator za lakše nanošenje, čime omogućava potpunu kontrolu intenziteta sjaja. Može se koristiti samostalno ili kao završnica makeup-a preko senke za oči, pudera ili ruža za usne. Male dimenzije ovog hajlajtera čine ga posebno pogodnim za putovanja. Karakteristike: Lagana formula za svež i sjajan izgled Može se koristiti za oči, lice ili usne Za vizuelno puniji izgled usana, hajlajter se može nanositi preko ruža Famous – Light Champagne Gold Shimmer
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM

Tečni iluminator za oči, usne i lice REVOLUTION PRO The Illuminator Topper 5.5ml

Famous
  • Šifra: 29662

Tečni iluminator koristi se za postizanje efekta visokog sjaja na usnama, licu i kapcima. Kremasta tekstura može se lako blendovati za slabiji intenzitet sjaja na licu ili nadograditi za dugotrajan metalik finiš koji se lako kombinuje sa senkom. Izuzetno lagana formula, obogaćena sitnim i finim česticama koje prelamaju svetlost, kreirana da pruži sjajan i blistav ten. 
Sadrži aplikator za lakše nanošenje, čime omogućava potpunu kontrolu intenziteta sjaja. Može se koristiti samostalno ili kao završnica makeup-a preko senke za oči, pudera ili ruža za usne.
Male dimenzije ovog hajlajtera čine ga posebno pogodnim za putovanja.

Karakteristike:

  • Lagana formula za svež i sjajan izgled
  • Može se koristiti za oči, lice ili usne
  • Za vizuelno puniji izgled usana, hajlajter se može nanositi preko ruža

  

Famous – Light Champagne Gold Shimmer