Hajlajt i kontur u kamenu - magnetni refili 3u1 REVOLUTION PRO Refill Contour Pack 2g Medium

14,85 KM
Osnovna cijena: 16,50 KM
Prodajna cijena: 14,85 KM
AKCIJSKI popust: -1,65 KM
Šifra proizvoda: 28277
Hajlajt i kontur u kamenu - magnetni refili 3u1 REVOLUTION PRO Refill Contour Pack 2g Medium Šifra: 28277 Set od 3 magnetna refila sadrži hajlajter u šampanj nijansi, mat puder u kamenu za posvetljivanje u žutoj boji i kontur refil u hladno braon nijansi. Omogućava jednostavno kreiranje i isticanje željenih crta lica, odnosno prekrivanje nedostataka. Odgovara svim tipovima kože. Kreirajte svoju refil paletu i složite nijanse hajlajtera, rumenila, senki, pudera, bronzera i pudera za konturisanje po sopstvenoj želji. Svi hajlajt i kontur puderi podržavaju refil sistem, što omogućava brzo popunjavanje praznih Revolution Pro paleta. Prednost je što su refili lako zamenljivi i funkcionišu pomoću magnetnog mehanizma.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 5,00 KM

Hajlajt i kontur u kamenu - magnetni refili 3u1 REVOLUTION PRO Refill Contour Pack 2g

Medium
  • Šifra: 28277

Set od 3 magnetna refila sadrži hajlajter u šampanj nijansi, mat puder u kamenu za posvetljivanje u žutoj boji i kontur refil u hladno braon nijansi. Omogućava jednostavno kreiranje i isticanje željenih crta lica, odnosno prekrivanje nedostataka. Odgovara svim tipovima kože.

Kreirajte svoju refil paletu i složite nijanse hajlajtera, rumenila, senki, pudera, bronzera i pudera za konturisanje po sopstvenoj želji. Svi hajlajt i kontur puderi podržavaju refil sistem, što omogućava brzo popunjavanje praznih Revolution Pro paleta. Prednost je što su refili lako zamenljivi i funkcionišu pomoću magnetnog mehanizma.