HCPP-01 Highlight & Contour Pro paleta

62,30 KM
Osnovna cijena: 62,30 KM
Prodajna cijena: 62,30 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 21266
Code 2 1 2 6 6 Highlight & Contour Pro paleta Profesionalni set neutralnih nijansi za konturisanje i hajlajt u 8 tonova prilagođenih svakom tenu. Omogućava jednostavno, savršeno kreiranje i isticanje željenih crta lica, odnosno prekrivanje nedostataka. Paleta za konturisanje i hajlajt predstavlja neophodan alat svakog profesionalnog šminkera. Upotreba: nakon nanošenja pudera, tamniju nijansu aplicirati na delove lica koji se žele osenčiti i definisati. Svetliju nijansu naneti na delove lica koji se žele naglasiti i istaći.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM
Code21266

Highlight & Contour Pro paleta

Profesionalni setneutralnih nijansiza konturisanje i hajlajtu 8 tonova prilagođenih svakom tenu. Omogućava jednostavno, savršeno kreiranje i isticanje željenih crta lica, odnosno prekrivanje nedostataka. Paleta za konturisanje i hajlajt predstavlja neophodan alat svakog profesionalnog šminkera. 

Upotreba: nakon nanošenja pudera, tamniju nijansu aplicirati na delove lica koji se žele osenčiti i definisati. Svetliju nijansu naneti na delove lica koji se žele naglasiti i istaći.