Set za konturisanje MAKEUP REVOLUTION Creme Highlight and Contour Kit Fair

41,00 KM
Osnovna cijena: 41,00 KM
Prodajna cijena: 41,00 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 27977
Set za konturisanje MAKEUP REVOLUTION Creme Highlight and Contour Kit Fair Šifra: 27977 Revolution set za konturisanje i hajlajt je inovativna formula u stiku, koja se lako nadograđuje zahvaljujući svojoj kremastoj strukturi. Kompaktno pakovanje čini proizvod jednostavnim za nanošenje u svakoj prilici. Korektor se upotrebljava kako bi se korigovale nepravilnosti na koži lica (podočnjaci, ožiljci, akne, crvenilo i sl.). Za kombinovan tip kože i večernju šminku preporučuje se korektor u stiku. Tečni korektor se preporučuje za lice sa izraženijim linijama i borama. Hajlajter služi kako bi osvetlili i naglasili određene delove lica. Ne koriste se za prekrivanje nepravilnosti kože lica. Iluminatori se koriste za blistav izgled i isticanje određenih delova lica. Imaju delimičnu pokrivenost. Set sadrži: Dvostarni stik za konturisanje - 7 g Dvostrani stik za hajlajt i korektor - 2 x 3.5 g Sunđerasti aplikator i ravnu četkicu od sintetičke dlake
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM

Set za konturisanje MAKEUP REVOLUTION Creme Highlight and Contour Kit

Fair
  • Šifra: 27977

 Revolution set za konturisanje i hajlajt je inovativna formula u stiku, koja se lako nadograđuje zahvaljujući svojoj kremastoj strukturi. Kompaktno pakovanje čini proizvod jednostavnim za nanošenje u svakoj prilici. 

Korektor se upotrebljava kako bi se korigovale nepravilnosti na koži lica (podočnjaci, ožiljci, akne, crvenilo i sl.). Za kombinovan tip kože i večernju šminku preporučuje se korektor u stiku. Tečni korektor se preporučuje za lice sa izraženijim linijama i borama.

Hajlajter služi kako bi osvetlili i naglasili određene delove lica. Ne koriste se za prekrivanje nepravilnosti kože lica.

Iluminatori se koriste za blistav izgled i isticanje određenih delova lica. Imaju delimičnu pokrivenost. 


Set sadrži:

  • Dvostarni stik za konturisanje - 7 g
  • Dvostrani stik za hajlajt i korektor - 2 x 3.5 g
  • Sunđerasti aplikator i ravnu četkicu od sintetičke dlake