Mat puder za lice u kamenu - refil OBSESSION 2g Banana P104

8,50 KM
Osnovna cijena: 8,50 KM
Prodajna cijena: 8,50 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 28436
Mat puder za lice u kamenu - refil OBSESSION 2g Banana P104 Šifra: 28436 | Pr. Šifra: 70190AC Puder u kamenu koristi se za matiranje kože lica, uklanjanja viška sebuma i prekomernog sjaja. Nanosi se pomoću velike četkice od prirodne dlake. Kompaktna formula koja pruža lagan osećaj na licu i može se svakodnevno koristiti. Upotrebljava se samostalno da izjednači ten i matira lice, ili preko tečnog pudera. Ublažava izgled bora i prikriva sitne nepravilnosti na koži, ne ostavljajući tragove. Prilagođava se boji kože i nijansi tečnog pudera. Kreirajte svoju refil paletu i složite nijanse hajlajtera, rumenila, senki, pudera i bronzera po sopstvenoj želji. Svi puderi podržavaju refil sistem, što omogućava brzo popunjavanje praznih paleta. Prednost je što su refili lako zamenljivi i funkcionišu pomoću "klik" mehanizma. Nijansa: svetla krem
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 5,00 KM

Mat puder za lice u kamenu - refil OBSESSION 2g

Banana P104
  • Šifra: 28436
  •  
  • |
  •  
  • Pr. Šifra: 70190AC

Puder u kamenu koristi se za matiranje kože lica, uklanjanja viška sebuma i prekomernog sjaja. Nanosi se pomoću velike četkice od prirodne dlake. Kompaktna formula koja pruža lagan osećaj na licu i može se svakodnevno koristiti.
Upotrebljava se samostalno da izjednači ten i matira lice, ili preko tečnog pudera.
Ublažava izgled bora i prikriva sitne nepravilnosti na koži, ne ostavljajući tragove. Prilagođava se boji kože i nijansi tečnog pudera.
Kreirajte svoju refil paletu i složite nijanse hajlajtera, rumenila, senki, pudera i bronzera po sopstvenoj želji.
Svi puderi podržavaju refil sistem, što omogućava brzo popunjavanje praznih paleta. Prednost je što su refili lako zamenljivi i funkcionišu pomoću "klik" mehanizma.

   

Nijansa: svetla krem