Tečni puder za lice REVOLUTION PRO Full Cover Camouflage 25ml F9

19,00 KM
Osnovna cijena: 19,00 KM
Prodajna cijena: 19,00 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 28287
Tečni puder za lice REVOLUTION PRO Full Cover Camouflage 25ml F9 Šifra: 28287 Revolution Pro je tečni puder za potpuno prekrivanje svih nedostataka na koži lica. Visoko pigmentovana, gusta formula omogućava maksimalno pokrivanje čak i najtamnijih tetovaža. Zbog svoje postojanosti, jedan sloj prekriva sitne nepravilnosti i distoniranost kože. Puder ima polumat/satenski finiš, zahvaljujuci kome ostavlja prirodnan izgled kože. Formula omogućava celodnevno nošenje i ne razmazuje se, zadržavajući stabilnost nekoliko sati nakon nanošenja. Namenjen je za sve tipove kože. Ukoliko se nanosi na masnu kožu, da bi se izbegao prekomerni sjaj nakon nekoliko sati nošenja, preporučuje se nanošenje mat prajmera ispod samog pudera. F9 – za srednje tamnu kožu sa podtonom boje breskve
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM

Tečni puder za lice REVOLUTION PRO Full Cover Camouflage 25ml

F9

  • Šifra: 28287

Revolution Pro je tečni puder za potpuno prekrivanje svih nedostataka na koži lica. Visoko pigmentovana, gusta formula omogućava maksimalno pokrivanje čak i najtamnijih tetovaža.  Zbog svoje postojanosti, jedan sloj prekriva sitne nepravilnosti i distoniranost kože.

Puder ima polumat/satenski finiš, zahvaljujuci kome ostavlja prirodnan izgled kože.

Formula omogućava celodnevno nošenje i ne razmazuje se, zadržavajući stabilnost nekoliko sati nakon nanošenja.

Namenjen je za sve tipove kože. Ukoliko se nanosi na masnu kožu, da bi se izbegao prekomerni sjaj nakon nekoliko sati nošenja, preporučuje se nanošenje mat prajmera ispod samog pudera.

 

F9 – za srednje tamnu kožu sa podtonom boje breskve