EBML01 Epic Black ajlajner

21,60 KM
Osnovna cijena: 21,60 KM
Prodajna cijena: 21,60 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 20988
Pr. Šifra: EBML01 Code 2 0 9 8 8 Epic Black lajner Intenzivna mat crna Inovativna i lagana formula ovog ajlajnera kreira intenzivno crn, mat izgled. Vodootporna je, visoko pigmentisana i jednostavno se nanosi. Savet: Može se nanositi kao ajlajner (četkicom za ajlajner) ili kao senka za oči (četkicom za senku za oči). Lako se razmazuje četkicom ili prstima za postizanje željenog efekta. Za dugotrajnost i intenzitet boje preporučuje se korišćenje uz bazu za senku za oči. Proizvod čuvati zatvoren i na hladnom mestu, da ne bi došlo do sušenja.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 5,00 KM

Pr. Šifra: EBML01

Code 2 0 9 8 8

Epic Black lajner 

Intenzivna mat crna

Inovativna i lagana formula ovog ajlajnera kreira intenzivno crn, mat izgled. Vodootporna je, visoko pigmentisana i jednostavno se nanosi. 

Savet: Može se nanositi kao ajlajner (četkicom za ajlajner) ili kao senka za oči (četkicom za senku za oči). Lako se razmazuje četkicom ili prstima za postizanje željenog efekta. Za dugotrajnost i intenzitet boje preporučuje se korišćenje uz bazu za senku za oči. Proizvod čuvati zatvoren i na hladnom mestu, da ne bi došlo do sušenja.