GLAS01 Gel liner BETTY

21,50 KM
Osnovna cijena: 21,50 KM
Prodajna cijena: 21,50 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 16705
Pr. Šifra: GLAS01 Code 1 6 7 0 5 NYX Professional Makeup gel lajner za oči BETTY Intenzivna mat crna Kremasti ajlajner je savršen za precizno nanošenje i postizanje ujednačene nijanse. Perfektan za postizanje mačkastog zavodljivog i SMOKEY izgleda. Kremasti ajlajner u posudi se nanosi specijalnom četkicom, koja najčešće ima zakošeni vrh. Savet: Može se nanositi kao ajlajner (četkicom za ajlajner) ili kao senka za oči (četkicom za senku za oči). Lako se razmazuje četkicom ili prstima za postizanje željenog efekta. Za dugotrajnost i intenzitet boje preporučuje se korišćenje uz bazu za senku za oči. Proizvod čuvati zatvoren i na hladnom mestu, da ne bi došlo do sušenja.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 5,00 KM

Pr. Šifra: GLAS01

Code 1 6 7 0 5

NYX Professional Makeup gel lajner za oči

BETTY

Intenzivna mat crna

Kremasti ajlajner je savršen za precizno nanošenje i postizanje ujednačene nijanse. Perfektan za postizanje mačkastog zavodljivog i SMOKEY izgleda.

Kremasti ajlajner u posudi se nanosi specijalnom četkicom, koja najčešće ima zakošeni vrh.

Savet: Može se nanositi kao ajlajner (četkicom za ajlajner) ili kao senka za oči (četkicom za senku za oči). Lako se razmazuje četkicom ili prstima za postizanje željenog efekta. Za dugotrajnost i intenzitet boje preporučuje se korišćenje uz bazu za senku za oči. Proizvod čuvati zatvoren i na hladnom mestu, da ne bi došlo do sušenja.