GLAS05 Gel liner SCARLETTE

18,30 KM
Osnovna cijena: 18,30 KM
Prodajna cijena: 18,30 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 17449
Pr. Šifra: GLAS05 Code 1 7 4 4 9 NYX Professional Makeup gel lajner za oči SCARLETTE Mat tamna braon sa blago crvenim tonovima Kremasti ajlajner je savršen za precizno nanošenje i postizanje ujednačene nijanse. Perfektan za postizanje mačkastog zavodljivog i SMOKEY izgleda. Kremasti ajlajner u posudi se nanosi specijalnom četkicom, koja najčešće ima zakošeni vrh. Savet: Može se nanositi kao ajlajner (četkicom za ajlajner) ili kao senka za oči (četkicom za senku za oči). Lako se razmazuje četkicom ili prstima za postizanje željenog efekta. Za dugotrajnost i intenzitet boje preporučuje se korišćenje uz bazu za senku za oči. Proizvod čuvati zatvoren i na hladnom mestu, da ne bi došlo do sušenja.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM

Pr. Šifra: GLAS05

Code 1 7 4 4 9

NYX Professional Makeup gel lajner za oči

SCARLETTE

Mat tamna braon sa blago crvenim tonovima

Kremasti ajlajner je savršen za precizno nanošenje i postizanje ujednačene nijanse. Perfektan za postizanje mačkastog zavodljivog i SMOKEY izgleda.

Kremasti ajlajner u posudi se nanosi specijalnom četkicom, koja najčešće ima zakošeni vrh.

Savet: Može se nanositi kao ajlajner (četkicom za ajlajner) ili kao senka za oči (četkicom za senku za oči). Lako se razmazuje četkicom ili prstima za postizanje željenog efekta. Za dugotrajnost i intenzitet boje preporučuje se korišćenje uz bazu za senku za oči. Proizvod čuvati zatvoren i na hladnom mestu, da ne bi došlo do sušenja.