RCP03 Rocker Chic paleta sijenki Tainted Love

16,50 KM
Osnovna cijena: 16,50 KM
Prodajna cijena: 16,50 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 23011
Code 2 3 0 1 1 Rocker Chic paleta senki TAINTED LOVE Kreirajte originalne i hrabre izglede uz neodoljive nijanse iz Rocker Chic palete. Ovo je kombinacija intenzivnih nijansi koje se mogu koristiti za svaki makeup - od suptilnog do dramatičnog. Unikatno i trendy pakovanje sa nitnama idealno je za sve moderne dame. Savet: za bolji krajnji efekat, jači intenzitet boje i dugotrajnost, koristiti uz osnovu za senke za oči. Naneti neutralnu nijansu na celu površinu kapka i nakon toga dodati tamniju nijansu na spoljašnji ugao oka i pregib kapka. Svetlu boju senke staviti na deo ispod luka obrva.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM
Code23011

Rocker Chic paleta senki

TAINTED LOVE

Kreirajte originalne i hrabre izglede uz neodoljive nijanse iz Rocker Chic palete. Ovo je kombinacija intenzivnih nijansi koje se mogu koristiti za svaki makeup - od suptilnog do dramatičnog. Unikatno i trendy pakovanje sa nitnama idealno je za sve moderne dame.

 
Savet: za bolji krajnji efekat, jači intenzitet boje i dugotrajnost, koristiti uz osnovu za senke za oči. Naneti neutralnu nijansu na celu površinu kapka i nakon toga dodati tamniju nijansu na spoljašnji ugao oka i pregib kapka. Svetlu boju senke staviti na deo ispod luka obrva.