Paleta pigmenata za oči REVOLUTION MAKEUP Creative Vol 1 12g

27,50 KM
Osnovna cijena: 27,50 KM
Prodajna cijena: 27,50 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 30044
Paleta pigmenata za oči REVOLUTION MAKEUP Creative Vol 1 12g Šifra: 30044 Creative Vol1 paleta 24 pigmenta intenzivnih, jarkih tonova, visoke postojanosti sa mat i svetlucavim finišom, koja će istaknuti oči i staviti ih u prvi plan kada je u pitanju celokupni makeup. Formula pigmenata se lako blenduje i pruža dugotrajan efekat, uz visoku pigmentaciju. Kombinacijom nijansi iz ove palete postiže se savršen večernji makeup i istaknut pogled. Za veću postojanost i intenzitet pigmenata, preporučuje se upotreba baze senke za oči pre aplikacije. Paleta je u originalnom pakovanju, sa printom paunovog pera i pogodna za poklon. Sadrži veliko ogledalo.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM

Paleta pigmenata za oči REVOLUTION MAKEUP Creative Vol 1 12g

  • Šifra: 30044

 

Creative Vol1 paleta 24 pigmenta intenzivnih, jarkih tonova, visoke postojanosti sa mat i svetlucavim finišom, koja će istaknuti oči i staviti ih u prvi plan kada je u pitanju celokupni makeup.

Formula pigmenata se lako blenduje i pruža dugotrajan efekat, uz visoku pigmentaciju. Kombinacijom nijansi iz ove palete postiže se savršen večernji makeup i istaknut pogled.

Za veću postojanost i intenzitet pigmenata, preporučuje se upotreba baze senke za oči pre aplikacije.


Paleta je u originalnom pakovanju, sa printom paunovog pera i pogodna za poklon.

Sadrži veliko ogledalo.