NMS03 IN THE BUFF Mat sjenka

10,30 KM
Osnovna cijena: 10,30 KM
Prodajna cijena: 10,30 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 16543
Pr. Šifra: NMS03 Code 1 6 5 4 3 NYX Professional Makeup mat senke za oči IN THE BUFF Mornarsko plava Nude Matte Shadow senka svilenkaste teksture naglašava izgled očiju. Jednostavno se nanosi i čini kožu glatkom i mekom. Lagana struktura dugo je postojana na očima, a paleta nijansi omogućava kreiranje željenog izgleda. Savet: Naneti svetliju nijansu na ceo kapak. Drugu, tamniju nijansu naneti na pregib kapka i na spoljašnji ugao oka. Završiti ispod obrva svetlijom nijansom, kako bi se naglasio izgled oka. Za dugotrajnost i postojanost senke za oči preporučuje se korišćenje baze za senku za oči (Eye Shadow Base - ESB).
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 5,00 KM

Pr. Šifra: NMS03

Code 1 6 5 4 3

NYX Professional Makeup mat senke za oči

IN THE BUFF

Mornarsko plava

Nude Matte Shadow senka svilenkaste teksture naglašava izgled očiju. Jednostavno se nanosi i čini kožu glatkom i mekom. Lagana struktura dugo je postojana na očima, a paleta nijansi omogućava kreiranje željenog izgleda.

Savet: Naneti svetliju nijansu na ceo kapak. Drugu, tamniju nijansu naneti na pregib kapka i na spoljašnji ugao oka. Završiti ispod obrva svetlijom nijansom, kako bi se naglasio izgled oka. Za dugotrajnost i postojanost senke za oči preporučuje se korišćenje baze za senku za oči (Eye Shadow Base - ESB).