NMS21 CRAVING Mat sjenka

10,30 KM
Osnovna cijena: 10,30 KM
Prodajna cijena: 10,30 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 16561
Pr. Šifra: NMS21 Code 1 6 5 6 1 NYX Professional Makeup mat senke za oči CRAVING Srednja nijansa sive Nude Matte Shadow senka svilenkaste teksture naglašava izgled očiju. Jednostavno se nanosi i čini kožu glatkom i mekom. Lagana struktura dugo je postojana na očima, a paleta nijansi omogućava kreiranje željenog izgleda. Savet: Naneti svetliju nijansu na ceo kapak. Drugu, tamniju nijansu naneti na pregib kapka i na spoljašnji ugao oka. Završiti ispod obrva svetlijom nijansom, kako bi se naglasio izgled oka. Za dugotrajnost i postojanost senke za oči preporučuje se korišćenje baze za senku za oči (Eye Shadow Base - ESB).
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM

Pr. Šifra: NMS21

Code 1 6 5 6 1

NYX Professional Makeup mat senke za oči

CRAVING

Srednja nijansa sive

Nude Matte Shadow senka svilenkaste teksture naglašava izgled očiju. Jednostavno se nanosi i čini kožu glatkom i mekom. Lagana struktura dugo je postojana na očima, a paleta nijansi omogućava kreiranje željenog izgleda.

Savet: Naneti svetliju nijansu na ceo kapak. Drugu, tamniju nijansu naneti na pregib kapka i na spoljašnji ugao oka. Završiti ispod obrva svetlijom nijansom, kako bi se naglasio izgled oka. Za dugotrajnost i postojanost senke za oči preporučuje se korišćenje baze za senku za oči (Eye Shadow Base - ESB).