Mono senka za oči - refil OBSESSION 2g Scene E110

5,50 KM
Osnovna cijena: 5,50 KM
Prodajna cijena: 5,50 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 28397
Mono sijenka za oči - refil OBSESSION 2g Scene E110 Šifra: 28379 Kompaktne mono sijenke posjeduju visoku pigmentaciju, dugotrajnost i formulu koja se lako blenduje. Pružaju mogućnost kreiranja makeup izgleda za svaku priliku uz mat, šimerasti i sedefasti finiš. Kreirajte svoju refil paletu i složite nijanse hajlajtera, rumenila, sijenki, pudera i bronzera po sopstvenoj želji. Sve sijenke podržavaju refil sistem, što omogućava brzo popunjavanje praznih paleta. Prednost je što su refili lako zamjenljivi i funkcionišu pomoću "klik" mehanizma. Nijansa: tamno roze
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM

Mono sijenka za oči - refil OBSESSION 2g

Scene E110
  • Šifra: 28379
  • Kompaktne mono sijenke posjeduju visoku pigmentaciju, dugotrajnost i formulu koja se lako blenduje. Pružaju mogućnost kreiranja makeup izgleda za svaku priliku uz mat, šimerasti i sedefasti finiš.


    Kreirajte svoju refil paletu i složite nijanse hajlajtera, rumenila, sijenki, pudera i bronzera po sopstvenoj želji. Sve sijenke podržavaju refil sistem, što omogućava brzo popunjavanje praznih paleta. Prednost je što su refili lako zamjenljivi i funkcionišu pomoću "klik" mehanizma.

      

    Nijansa: tamno roze