Mono senka za oči - refil OBSESSION 2g St Tropez E103

5,50 KM
Osnovna cijena: 5,50 KM
Prodajna cijena: 5,50 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 28375
Mono senka za oči - refil OBSESSION 2g St Tropez E103 Šifra: 28375 Kompaktne mono senke poseduju visoku pigmentaciju, dugotrajnost i formulu koja se lako blenduje. Pružaju mogućnost kreiranja makeup izgleda za svaku priliku uz mat, šimerasti i sedefasti finiš. Kreirajte svoju refil paletu i složite nijanse hajlajtera, rumenila, senki, pudera i bronzera po sopstvenoj želji. Sve senke podržavaju refil sistem, što omogućava brzo popunjavanje praznih paleta. Prednost je što su refili lako zamenljivi i funkcionišu pomoću "klik" mehanizma. Nijansa: zelena
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM

Mono senka za oči - refil OBSESSION 2g

St Tropez E103
  • Šifra: 28375

Kompaktne mono senke poseduju visoku pigmentaciju, dugotrajnost i formulu koja se lako blenduje. Pružaju mogućnost kreiranja makeup izgleda za svaku priliku uz mat, šimerasti i sedefasti finiš.


Kreirajte svoju refil paletu i složite nijanse hajlajtera, rumenila, senki, pudera i bronzera po sopstvenoj želji. Sve senke podržavaju refil sistem, što omogućava brzo popunjavanje praznih paleta. Prednost je što su refili lako zamenljivi i funkcionišu pomoću "klik" mehanizma.

   

Nijansa: zelena