Mono senka za oči - refil OBSESSION 2g Tawny E177

2,75 KM
Osnovna cijena: 5,50 KM
Prodajna cijena: 2,75 KM
AKCIJSKI popust: -2,75 KM
Šifra proizvoda: 28417
Mono sijenka za oči - refil OBSESSION 2g Tawny E177 Šifra: 28417 Kompaktne mono sijenke posjeduju visoku pigmentaciju, dugotrajnost i formulu koja se lako blenduje. Pružaju mogućnost kreiranja makeup izgleda za svaku priliku uz mat, šimerasti i sedefasti finiš. Kreirajte svoju refil paletu i složite nijanse hajlajtera, rumenila, sijenki, pudera i bronzera po sopstvenoj želji. Sve sijenke podržavaju refil sistem, što omogućava brzo popunjavanje praznih paleta. Prednost je što su refili lako zamjenljivi i funkcionišu pomoću "klik" mehanizma. Nijansa: zlatna braon
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 5,00 KM

Mono sijenka za oči - refil OBSESSION 2g

Tawny E177
  • Šifra: 28417
  • Kompaktne mono sijenke posjeduju visoku pigmentaciju, dugotrajnost i formulu koja se lako blenduje. Pružaju mogućnost kreiranja makeup izgleda za svaku priliku uz mat, šimerasti i sedefasti finiš.


    Kreirajte svoju refil paletu i složite nijanse hajlajtera, rumenila, sijenki, pudera i bronzera po sopstvenoj želji. Sve sijenke podržavaju refil sistem, što omogućava brzo popunjavanje praznih paleta. Prednost je što su refili lako zamjenljivi i funkcionišu pomoću "klik" mehanizma.

      

    Nijansa: zlatna braon