Auto olovka za oči i usne I HEART REVOLUTION Multi Liner 0.4g

12,80 KM
Osnovna cijena: 12,80 KM
Prodajna cijena: 12,80 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 28841
Auto olovka za oči i usne I HEART REVOLUTION Multi Liner 0.4g Šifra: 28841 Multi Liner je auto olovka u 4 različite nijanse, 1 za usne i 3 za oči u nude, braon i crnoj boji. Odabir željene nijanse lajnera se vrši povlačenjem poluge ka dole. Nakon pojavljivanja vrha patrone, potrebno je zarotirati gornji deo lajnera u smeru strelica kako bi se istisnuo sadržaj. Nije potrebno zarezivanje. Kremasta formula omogućava lako nanošenje željene nijanse, za definisanje spoljne linije usana i njihovo popunjavanje ili za isticanje pravilnih linija na gornjem i donjem kapku. Dizajn lajnera u obliku hemijske olovke čini ga idealnim za putovanje.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM

Auto olovka za oči i usne I HEART REVOLUTION Multi Liner 0.4g

  • Šifra: 28841

 

Multi Liner je auto olovka u 4 različite nijanse, 1 za usne i 3 za oči u nude, braon i crnoj boji.  
Odabir željene nijanse lajnera se vrši povlačenjem poluge ka dole. Nakon pojavljivanja vrha patrone, potrebno je zarotirati gornji deo lajnera u smeru strelica kako bi se istisnuo sadržaj. Nije potrebno zarezivanje.
Kremasta formula omogućava lako nanošenje željene nijanse, za definisanje spoljne linije usana i njihovo popunjavanje ili za isticanje pravilnih linija na gornjem i donjem kapku.

Dizajn lajnera u obliku hemijske olovke čini ga idealnim za putovanje.