Sredstvo za dezinfekciju 473ml

13,00 KM
Osnovna cijena: 13,00 KM
Prodajna cijena: 13,00 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 13829
Code 1 3 8 2 9 CHEMCO višenamensko sredstvo za dezinfekciju, čišćenje i uklanjanje neprijatnih mirisa Chasticide je namenjen za čišćenje svih čvrstih površina, instrumenata i alata, a može se koristiti u stanovima, bolnicama, laboratorijama, salonima, hotelima, poslovnim objektima... Proizvod je potrebno razblažiti u razmeri 1:32. UPOTREBA: razblažiti u odgovarajućoj razmeri i u vidu spreja, sunđerom ili navlaženom tkaninom naneti na površinu i ostaviti minimalno 10 minuta. Nakon toga, ostaviti da se osuši ili prebrisati tkaninom. Ne udisati! Proizvod se mora temeljno ukloniti sa dezinfikovanih površina.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM
Code13829

CHEMCO višenamensko sredstvo za dezinfekciju, čišćenje i uklanjanje neprijatnih mirisa

Chasticide je namenjen za čišćenje svih čvrstih površina, instrumenata i alata, a može se koristiti u stanovima, bolnicama, laboratorijama, salonima, hotelima, poslovnim objektima... Proizvod je potrebno razblažiti u razmeri 1:32.

UPOTREBA: razblažiti u odgovarajućoj razmeri i u vidu spreja, sunđerom ili navlaženom tkaninom naneti na površinu i ostaviti minimalno 10 minuta. Nakon toga, ostaviti da se osuši ili prebrisati tkaninom. Ne udisati! Proizvod se mora temeljno ukloniti sa dezinfikovanih površina.