Galvanska struja M-2029

165,00 KM
Osnovna cijena: 165,00 KM
Prodajna cijena: 165,00 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 09542
Code 0 9 5 4 2 Galvanska struja FUNKCIJE: 1. Galvanska struja primenjuje princip negativne i pozitivne struje koje se poništavaju, kako bi ubacili hranjive sastojke u kožu i uspostavili stepen kiselosti, te ubrzali cirkulaciju krvi. 2. Struja vrši drenažu nagomilanih otpadnih sastojaka i pomaže ubacivanje hranljivih sastojaka duboko u tkivo, kako bi se koža oporavila i izgledala mlađe i lepše. 3. Anoda električnih jona uglavnom proizvodi kiselu reakciju koja može oporaviti nerve i smanjiti snabdevanje krvlju te jača sastav vlakana. Nakon kozmetičkog tretmana, može da suzi pore i spreči upalu kao i da potpomogne upijanje hranljivih sastojaka. 4. Katode elektro jona uglavnom proizvode alkalnu reakciju koja stimuliše nerve, povećava prokrvljenost, sastav vlakana. Pogodno je za zrelu kožu kao i za masnu kožu.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 0,00 KM
Code09542

Galvanska struja

FUNKCIJE:

1.Galvanska struja primenjuje princip negativne i pozitivne struje koje se poništavaju, kako bi ubacili hranjive sastojke u kožu i uspostavili stepen kiselosti, te ubrzali cirkulaciju krvi.
2.Struja vrši drenažu nagomilanih otpadnih sastojaka i pomaže ubacivanje hranljivih sastojaka duboko u tkivo, kako bi se koža oporavila i izgledala mlađe i lepše.
3.Anoda električnih jona uglavnom proizvodi kiselu reakciju koja može oporaviti nerve i smanjiti snabdevanje krvlju te jača sastav vlakana. Nakon kozmetičkog tretmana, može da suzi pore i spreči upalu kao i da potpomogne upijanje hranljivih sastojaka.
4.Katode elektro jona uglavnom proizvode alkalnu reakciju koja stimuliše nerve, povećava prokrvljenost, sastav vlakana. Pogodno je za zrelu kožu kao i za masnu kožu.

Elektrode (+,-) >>>