KOZMETIČKI APARAT M-2026

270,00 KM
Osnovna cijena: 270,00 KM
Prodajna cijena: 270,00 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 09539
Code 0 9 5 3 9 Aparat sa funkcijom ultrazvuka i uklanjanjem nepravilnosti na koži Ultrazvuk je zvučni talas koji ljudsko uvo ne registruje. To su veoma visoki tonovi, viši od 20 000 Hz. Sportski lekari upotrebljavaju ultrazvuk kao alat za pomaganje prodiranja aktivnih sastojaka iz gela u kožu. Vibracija ultrazvuka otvara kožu za male molekule dok frekvencija određuje dubinu na kojoj zvučni talasi prodiru u tkivo i opseg stimulacije kože. Na primer, ultrazvuk prodire dublje u tkivo na frekvenciji od 1 MHz dok na 3 MHz samo osciluje na gornjim delovima kože. U kozmetičke svrhe ultrazvuk se počeo koristiti tek ’90-tih godina. Zvučni talasi pročišćuju kožu, poboljšavaju apsorpciju aktivnih sastojaka, ožiljici postaju glađi, nečistoće se smanjuju i poboljšava se cirkulacija krvi u tkivima. Specifikacija: - Frekvencija: 1.00MHz – 1.1MHz - Tajmer: 1-30 minuta - Jačina je podeljena na 10 nivoa: 3 nivoa za zeleno, 3 nivoa za žuto i 4 nivoa za crveno - Jačina: 0-3W/cm2 - Voltaža: 220V, 50Hz
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 0,00 KM
Code09539

Aparat sa funkcijom ultrazvuka i uklanjanjem nepravilnosti na koži

Ultrazvuk je zvučni talas koji ljudsko uvo ne registruje. To su veoma visoki tonovi, viši od 20 000 Hz. Sportski lekari upotrebljavaju ultrazvuk kao alat za pomaganje prodiranja aktivnih sastojaka iz gela u kožu. Vibracija ultrazvuka otvara kožu za male molekule dok frekvencija određuje dubinu na kojoj zvučni talasi prodiru u tkivo i opseg stimulacije kože. Na primer, ultrazvuk prodire dublje u tkivo na frekvenciji od 1 MHz dok na 3 MHz samo osciluje na gornjim delovima kože.

U kozmetičke svrhe ultrazvuk se počeo koristiti tek '90-tih godina. Zvučni talasi pročišćuju kožu, poboljšavaju apsorpciju aktivnih sastojaka, ožiljici postaju glađi, nečistoće se smanjuju i poboljšava se cirkulacija krvi u tkivima.

Specifikacija:

- Frekvencija: 1.00MHz – 1.1MHz
- Tajmer: 1-30 minuta
- Jačina je podeljena na 10 nivoa: 3 nivoa za zeleno, 3 nivoa za žuto i 4 nivoa za crveno
- Jačina: 0-3W/cm2
- Voltaža: 220V, 50Hz

Kako ultrazvuk prodire u kožu?
Veoma efikasno se prenosi u vodi ili u vlažnom okruženju dok vazduh izoluje ultrazvuk. Ovo je razlog zašto gel ili tečnost između kože i zvuka pomaže prodiranje ultrazvuka u tkivo.

Efekti ultrazvuka:
•    čisti tkiva od nečistoća
•    ubrzava cirkulaciju
•    aktivira prenošenje limfe
•    masira tkivo iznutra
•    stimuliše membranu ćelije

Upotreba:
1.    Očistiti lice kremom pre tretmana.
2.    Obrisati kremu i tretirati lice parom 10 minuta.
3.    Ukloniti mitisere i akne koje bi sprečile prodiranje ultrazvučnih talasa u kožu.
4.    Analizirati kožu i odrediti vrstu tretmana.
5.    Ravnomerno naneti odgovarajuću kremu na lice da bi ultrazvučni aparat mogao nesmetano da klizi.
6.    Priključiti aparat u struju i izabrati utičnicu za ultrazvučni alat.
7.    Uključiti aparat pritiskom na „Power“ dugme i namestiti jačinu.
8.    Podesiti vreme. Za manji deo kože je dovoljno manje vremena. Ako se koža tretira duže vreme može dovesti do kontraefekta.
9.    Izabrati vrstu talasa, uzastopni ili impulsi
10.    Prelaziti preko lica koje je prekriveno kremom. Vreme, jačina i brzina se trebaju podesiti u skladu sa vrstom problema.
11.    Ultrazvučni alat očistiti posle upotrebe.