Kozmetički aparat sa 2 funkcije M2001A

660,00 KM
Osnovna cijena: 660,00 KM
Prodajna cijena: 660,00 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 17691
Code 1 7 6 9 1 Aparat sa dve funkcije: vapozon, lupa Specifikacija: Voltaža: 220V/50Hz Snaga: 750W Vapozon je aparat koji se koristi za ispuštanje vodene pare obogaćene ozonom i kiseonikom. Svoju primenu nalazi u kozmetici u pripremi lica za kvalitetno čišćenje, čime se postiže dubinska dezinfekcija kože, otvaranje pora i odmašćivanje (masnog i mešovitog ) tipa kože. Funkcije: 1. Otvaranje pora kako bi se koža duboko očistila. 2. Para prodire u pore, omekšava nakupljenu nečistoću, mitisere, ostatke kozmetike i ostale nečistoće, kako bi se kasnije lakše očistile. 3. Specijalni ozonski generator, stvara ozon i efikasno ubija sve vrste bakterija na koži, što doprinosi zdravlju kože, te omekšava izumrle ćelije na površini kože i samim tim omogućava da se lakše uklone. 4. Pojačava mikro obnavljanje kože, kako bi se ubrzao nastanak novih ćelija i redukovale bore na koži. 5. Obezbeđena je funkcija samodijagnostikovanja, dotok struje će biti automatski isključen kada nivo opadne ispod zadatog limita. 6. Takođe postoji tajmer koji služi za podešavanje vremena u skladu sa specifičnošću kože klijenta. 7. Uveličavajuća lupa 5x - uz pomoć mekog svetla optičkog sočiva i hladnog svetla koje dolazi od lampe, bolje se uočava zrnasta struktura na koži te se miteseri i akne preciznije uočavaju.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 15,00 KM
Code17691

Aparat sa dve funkcije: vapozon, lupa

Specifikacija:
Voltaža: 220V/50Hz
Snaga: 750W

Vapozon je aparat koji se koristi za ispuštanje vodene pare obogaćene ozonom i kiseonikom. Svoju primenu nalazi u kozmetici u pripremi lica za kvalitetno čišćenje, čime se postiže dubinska dezinfekcija kože, otvaranje pora i odmašćivanje (masnog i mešovitog ) tipa kože.

Funkcije:
1.    Otvaranje pora kako bi se koža duboko očistila.
2.    Para prodire u pore, omekšava nakupljenu nečistoću, mitisere, ostatke kozmetike i ostale nečistoće, kako bi se kasnije lakše očistile.
3.    Specijalni ozonski generator, stvara ozon i efikasno ubija sve vrste bakterija na koži, što doprinosi zdravlju kože, te omekšava izumrle ćelije na površini kože i samim tim omogućava da se lakše uklone.
4.    Pojačava mikro obnavljanje kože, kako bi se ubrzao nastanak novih ćelija i redukovale bore na koži.
5.    Obezbeđena je funkcija samodijagnostikovanja, dotok struje će biti automatski isključen kada nivo opadne ispod zadatog limita.
6.    Takođe postoji tajmer koji služi za podešavanje vremena u skladu sa specifičnošću kože klijenta.

7.    Uveličavajuća lupa5x- uz pomoć mekog svetla optičkog sočiva i hladnog svetla koje dolazi od lampe, bolje se uočava zrnasta struktura na koži te se miteseri i akne preciznije uočavaju.

Delovi na kontrolnoj tabli:

  • Tajmer
  • Indikator lampica za paru
  • Indikator lampica za ozon
  • ON/OFF prekidač za ozon
  • ON/OFF prekidač za paru

Upotreba:
1.
    Proveriti da li je staklena posuda dobro nameštena i usmerena prema hermetičkom prstenu da bi se sprečilo curenje.
2.    Sipati čistu destilovanu vodu u posudu. Paziti da nivo ne pređe oznaku na posudi, jer može doći do prskanja vode.
3.    Utaknuti utikač u utičnicu. Pritisnuti On/Off prekidač i namestiti željeno vreme.
4.    Uređaj ima funkciju automatskog isključenja. Kada prođe namešteno vreme ili je nivo vode prenizak uređaj će se automatski isključiti da bi se izbegao kvar. Ako se uređaj želi dodatno koristiti, isključiti ga i izliti preostalu vodu. Očistiti posudu i ponovo je napuniti destilovanom vodom.