Kozmetički aparat za 3 funkcije M-2005D

880,00 KM
Osnovna cijena: 880,00 KM
Prodajna cijena: 880,00 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 09563
Code 0 9 5 6 3 Aparat sa tri funkcije: visoka frekvencija, lupa, vapozon Tretmani: 1. Tretiranje lica parom 2. Sterilizacija ozonom 3. Elektroterapija Vapozon je aparat koji raspršuje vodenu paru. Upotrebljava se isključivo destilovana voda koja se zagrevanjem pretvara u vodenu paru. Ozon se meša sa parom i jonizira je. Jonizovana para koju aparat stvara nežno stimuliše kožu, ubrzava cirkulaciju krvi i metabolizam, hidratizuje kožu i čini je svežom i elastičnom. Čista koža se premaže tankim slojem kreme i pomoću jonizovane pare ona dublje prodire u kožu. Ozon takođe, i dezinfikuje. Svoju primenu nalazi u kozmetici u pripremi lica za kvalitetno čišćenje, čime se postiže dubinska dezinfekcija kože, otvaranje pora i odmašćivanje (masne i mešovite) kože. Pri izlaganju klijenta dejstvu vapozona bitno je voditi računa o odstojanju, udaljenosti korisnika usluga od aparata, kao i o vremenu delovanja vodene pare na određeni tip kože. Ukoliko je koža deblja i masnija, odstojanje treba da je kraće, a dejstvo vodene pare duže. Ako je koža normalna, suva ili osetljiva odstojanje je veće i izlaganje vodenoj pari znatno kraće (idealno je preko kompresa). Kod umornih koža vreme izlaganja vodenoj pari takođe se smanjuje na nekoliko minuta.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 15,00 KM
Code09563

Aparat sa tri funkcije: visoka frekvencija, lupa, vapozon

Tretmani:
1.    Tretiranje lica parom
2.   Sterilizacija ozonom
3.    Elektroterapija

Vapozon je aparat koji raspršuje vodenu paru. Upotrebljava se isključivo destilovana voda koja se zagrevanjem pretvara u vodenu paru. Ozon se meša sa parom i jonizira je. Jonizovana para koju aparat stvara nežno stimuliše kožu, ubrzava cirkulaciju krvi i metabolizam, hidratizuje kožu i čini je svežom i elastičnom. Čista koža se premaže tankim slojem kreme i pomoću jonizovane pare ona dublje prodire u kožu. Ozon takođe, i dezinfikuje.

Svoju primenu nalazi u kozmetici u pripremi lica za kvalitetno čišćenje, čime se postiže dubinska dezinfekcija kože, otvaranje pora i odmašćivanje (masne i mešovite) kože.
Pri izlaganju klijenta dejstvu vapozona bitno je voditi računa o odstojanju, udaljenosti korisnika usluga od aparata, kao i o vremenu delovanja vodene pare na određeni tip kože.
Ukoliko je koža deblja i masnija, odstojanje treba da je kraće, a dejstvo vodene pare duže.
Ako je koža normalna, suva ili osetljiva odstojanje je veće i izlaganje vodenoj pari znatno kraće (idealno je preko kompresa). Kod umornih koža vreme izlaganja vodenoj pari takođe se smanjuje na nekoliko minuta.

NAČIN DELOVANJA I TRETMANI

Ovaj vaporizator ima dvostruku funkciju:
•    Para pomaže čišćenju kože na bilo kom delu tela i povećava njenu ishranjenost i vlažnost.
•    Ozon je gas koji dezinfikuje kožu i snabdeva je kiseonikom, idealan za tretiranje masne kože podložne aknama.

Funkcije:
1.    Otvaranje pora kako bi se koža duboko očistila.
2.    Para prodire u pore, omekšava nakupljenu nečistoću, mitisere, ostatke kozmetike i ostale nečistoće, kako bi se kasnije lakše očistile.
3.    Specijalni ozonski generator, stvara ozon i efikasno ubija sve vrste bakterija na koži, što doprinosi zdravlju kože, te omekšava izumrle ćelije na površini kože i samim tim omogućava da se lakše uklone.
4.    Pojačava mikro obnavljanje kože, kako bi se ubrzao nastanak novih ćelija i redukovale bore na koži.
5.    Obezbeđena je funkcija samodijagnostikovanja, dotok struje će biti automatski isključen kada nivo opadne ispod zadatog limita
6.    Takođe postoji tajmer koji služi za podešavanje vremena u skladu sa specifičnošću kože klijenta.

Elektro terapija visokom frekvencom (HF - struja) je od velike pomoći u salonima lepote, za tretman kože koja ima problem sa aknama. Struja visoke frekvencije, prodire u vlakna kože, proizvodi toplotu koja opušta napete nerve. Takođe ubrzava cirkulaciju, zarastanje i izbacuje nečistoće te vrši sterilizaciju.

Funkcije:
1.   DC elektroterapija
Kozmetičari koriste HF - struju kao elektroterapiju kako bi direktno masirali kožu lica. Podesiti odgovarajući intenzitet i probati na sebi nakon toga na klijentu, masirati oko 5 minuta. Ovaj metod je prilagođen masnoj koži kao i aknastoj koži.
2.   Tapkajući tretman
Elektropolarni stakleni odvod dodiruje kožu naizmenično, a kada prestane, pojaviće se niz iskrica koje pobuđuju površinu tkiva i na taj način ubrzavaju mikro-cikulaciju i uklanjanje upalnih procesa. Pomaže u eliminaciji (čisti kožu od toksina i nečistoća) i absorpciji

  • Povećava aktivnosti žlezda
  • Stimuliše krvnu cirkulaciju
  • Funkcioniše i kao dezinfikator prilikom upotrebe
  • Povećava proces metabolizma
  • Pomaže dublje i bolje prodiranje proizvoda unutar kože.